Kićenje Srbije o trošku građana

Ostavite komentar


  1. služi da bi se kršio. Upravo ovako namešteni tenderi pokazuju koliko je zahvalan za nameštanje, te daju mogućnost novinarima da svakome ko tvrdi da je loš zakon doveo do izbora nesavesnih izvođača postave nez neprijatnih pitanja i dokažu da je to neistina. Niš od 2004.godine je okićen dobrim, starim, ukrasima, a pričalo se da smo nešto rashodovanih ukrasa dobili od Beograda, sada čitam da su kupljeni prošle godine. Toliko o pravu javnosti na istinitu informaciju. Nišlije ne mogu, niti će oprostiti haos sa aerodromom, te bi bilo previše da se progura i nameštena novogodišnja nabavka. SNSovci, vidimo se na narednim izborima u Nišu. Alergični smo na automobile bez tablica i ostale mikri fazone.

  2. Novogodišnja rasveta u Srbiji služi samo za krađu para iz opštinskog budžeta. Turisti koji dođu na doček u Srbiju, dolaze isključivo zbog jeftinog alkohola, malo jeftinije hrane i prenoćišta i to je sve.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.