Kisić Tepavčević: Situacija uglavnom pod kontrolom, fokusirani smo na žarišta

Ostavite komentar


  1. Da nije sns uvlakacica, ova nafrakana ne bi ni prismrdela Institutu, a ne postala zamenica direktora… Nazalost takva smo drzava… Mi strucnjake na pravim mestima NEMAMO… Svi su zapalili na zapad, ostale su starlete, diletanti i politikanti… Zato i imamo najrepresivnije mere, a najgore rezultate u regionu.
    Ona se svakodnevno slika dok su pravi lekari na prvoj liniji odbrane od korone.
    I usput: gde se ona stalno farba ako se zna da frizerski saloni ne rade?

    Podeli
    Odgovori
    hellena.s13
    PratiProfil
    hellena.s13
    DonJuan
    6h
    A onda hapse te iste direktore koje su stranacki postavili, kao npr. ovog iz Nisa. Kao da je on kriv sto je nesposoban, a ne oni koji su ga takvog postavili. I zar predsednik ne bi trebalo da bude u samoizolaciji?

  2. Da nije sns uvlakacica, ova nafrakana ne bi ni prismrdela Institutu, a ne postala zamenica direktora… Nazalost takva smo drzava… Mi strucnjake na pravim mestima NEMAMO… Svi su zapalili na zapad, ostale su starlete, diletanti i politikanti… Zato i imamo najrepresivnije mere, a najgore rezultate u regionu.
    Ona se svakodnevno slika dok su pravi lekari na prvoj liniji odbrane od korone.
    I usput: gde se ona stalno farba ako se zna da frizerski saloni ne rade?

  3. ceo svet bori se sa koronom, a mi i sa koronom i poglavicom moronom, sve u svemu urušava se zlo naprdnjačko….dace Bog narod da vam sudi (terazije-bandere)

  4. Mislili smo da je dr Bojic, ex JUL, najgori sa onih 450 kvazinaucnih radova.
    Na delu je PINK medicina i SNS doktori.
    Sunovrat struke i nauke.

  5. Draga naša doktorice uhvatila si se u Vucicevo ludo kolo očigledno kome nisi dorasla .Drzi se slušalica i leci narod Nemoj da te psihopata štiti od “naroda”

Ostavite komentar


Društvo

Kakvo vreme se očekuje u nedelju? 9

Kakvo vreme se očekuje u nedelju?

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i nestabilno vreme, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom - saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.