Ko je Slavica Janković?

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Ko je? Nemam pojma!
    Al znam da je na nju red da place pred odabranim novinarima u ovoj kampanji…

  2. Čitajući vaš tekst sve sam više ubeđen u Škorine tvrdnje kako Slavica J. kolo vodi u tom pokretu. Zato ju je i poredio sa Mirom Milošević.

  3. Pa verovatno zato im traži govore na proveru da bi im ispravila gramatički, da se ne brukaju.

  4. A što bismo morali da znamo ko je Slavica Janković. meni je zanimljivo da je zaposlena u MUP kao I činjenica da nema problem kao državna službenica da se bavi politikom.Inače Jankvić je autoritarna ličnost, verovatno kao takav podređen supruzi, pa u odnosu prema saradnicima leči frustracije. Za kraj vrlo me brine kako njih troje preživaljavaju od slavičine plate, a valjda se zato gospodin Janković od besa I stresa grči gde drugo nego u Beču. Sad čitam da isti problem ima I kolega mu, Miloš Jankvoić, koji pak proteže noge u Trstu, verovatno o državnom trošku I place nad zlom sudbinom saradnika koji imaju tek 30 tak hiljada(on pak jedno desetak puta vise)..

  5. Osim ako ne pokušavate da je preporučite za novu ministarku policije, mislim da odavno nisam pročitao toliko nebitnih stvari jednom vašem tekstu.

  6. Svašta su hteli na kraju će biti ništa nisu uspeli.Kopije ne prolaze uvek dobro pogotovo ako su loše.

  7. Ako je žena ovo zahtevala ona je čista! Šta hoće ovaj Škoro i Teodorović! Ipak, Jankovića i dalje ne poštujem i to je kraj. Ali istina je istina. Žena je u pravu.

  8. Neverovatno. Žena traži da sve bude strikno u skladu sa zakonom, ali evo izgleda da ovi drugi misle da ne treba. Kad bolje pogledam neka tu niko normalan. Janković ima svoja ludila, Škoro i Teodorović druga ludila. Jedino im je zajedničko ludilo i za to su se raspali. Niko od njih nije za vlast.

  9. Ne bih znala da Slavica postoji da ne beše ovog Škora. Možda niko ništa i ne vredi u tom pokretu pa im treba ženska ruka da drži sve pod kontrolom. Ko će ga znati?

  10. A, sto ne pisete o tome sta se dogadja u stranci, i da je najuticajniji clanovi napustaju, bas zbog te "fine" Slavice. Svi mediji o tome pisu, a vi "objektivni" novinari ni redak. To govori koliko ste nezavisni. Samo vi pisite bajke o njima, zato ste i placeni.

  11. HAHAHAHA….. Narode, zamislite, Jankovici idu u pozoriste. Bravo za Jankovice, poceli su da idu i u pozoriste. A, sta je sa nama, koji od detinjstva redovno idemo i u pozoriste i na koncerte? Sad, nazalost, vecina ide u pizoriste i na koncerte da bi bili vidjeni. E, to je ta, samozvana gradjanska "elita"

  12. Ovaj pokret mi je bio simpetican a sada se polako ispostavlja da je to jedna interesna grupa koju ama bas nista ne zanimaju gradani Srbije. Pa dosta nam je bilo jednog bracnog para…setite se nije davno bilo…

  13. Slavica je pristala da igra igru svog muža Saše Jankovića tako da će se javnost upoznati sa njom ima vremena.

  14. Hmmmmm. I ko je onda zaista Slavica Jankovic? Realno koga briga, ali kako je ona tako uticajna u PSG, kada je samo filolog nije policajac ili sudija, pa da je slusaju svi. Valjda ako je ne slusaju ona ih sve gadja knjigama.

  15. Interesantno je da državu pokušavaju da sruše oni koji rade u državnim službama, biće da puca na mesto ministarke. A što se tiče pozorišta, ne vidim zašto se to ističe, pa i mi idemo ali to verovatno nije bitno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.