Ko je uhapšeni advokat Čedomir Kokanović: Radikalni opozicionar u advokaturi

Ostavite komentar


  1. Od uvek sam bio na strani pojedinca a protiv “ čopora “ ( države i njenih službenika )

  2. Prvo je Upravni sud koji je nadležan odbacio tužbu sa predlogom za privremenu meru. Sve posle je su privatni nezakoniti dilovi.

  3. Svi koji znamo makar virtuelno Cedu, znamo da ce ovo hapsenje da ga samo ojaca, cak i „nahrani“ za jos vece borbe protiv komornika…

  4. Kokanović nije nikakav radikalni opozicionar, već jedan bolestan i nesrećan čovek, koji se advokaturom nikada nije ni bavio. Njegovo pravno znanje je jadno, ali su zato njegovi verbalni istupi uvek puni vulgarnosti, neistina, a veoma često i falsifikuje dokumenta kako bi lažno optuživao kolege. On ni ne zaslužuje da se zove advokatom, ali je zato kao korisni idiot iskorišćen od strane advokata bliskih vlasti da diže hajku na ugledne advokate kojima Kokanović može samo da zavidi na znanju, stavu i ispehu. Blizak je Dragoslavu Ljubičanoviću, a koji je opet jako blizak sa Bizonom. Gospodo novinari, ako već pišete, pišite korektno, ne jednostrano.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.