Ko prati i tajno snima novinare i opoziciju?

Režimski tabloidi objavili fotografiju Dragana Đilasa i novinarke Jelene Obućine iz kafića na Vračaru sa tvrdnjama da imaju "noćni kolegijum"

Ostavite komentar


  1. Imamo zvanicno najlosiju obavestajnu sluzbu u regionu, dok smo po visini licnog dohodka samo ispred Makedonije i Albanije. Jedan od mnogobrojnih razloga jeste upravo taj sto se gotovi svi resursi sluzbe koriste za obracun sa politickim protivnicima, dok strane sluzbe na teritoriji ove zemlje rade sta im je volja. Najbolji primeri su dron na fudbalskoj utakmici Srbija-Albanija i afera „Ruski spijun“.

  2. Ovaj snimak potvrđuje da službe prate i prisluškuju svoje političke protivnike i normalno građane,što je jtaista dno dna ove vlasti.Kad su pratili Vučića onda se kukali mesec dana kao nešto opasno i neprihvatljivo….. Neverovatno čime se služi Vučić i službe….U svakoj drugoj zemlji tužilaštvo bi reagovali,ovde nesme ni da zucne…toliko o poštenju vlasti..

  3. Videh I fotografiju predsednikovog sina sa(neki kazu) sumnjivim osobama ,pa nisam pislao nikakav komentar.Pa necu ni sad.

  4. „U tom transkriptu Udovički mu se žali da joj tadašnji direktor JP Elektromreže Srbije Nikola Petrović traži dva miliona evra kako bi se vetropark priključio na mrežu EMS-a. Te navode je Petrović odbacio.“
    Ajmo polako. Dakle ima i drugi deo. U to vreme je direktor Kontinental vinda je bio Čale! Odmah je demantovao da se to što je Udovički pričala dogodilo. Sutradan je dao ostavku na mesto direktora i expresno postao ministar u vladi AV. Nedugo zatim postao je i prešjednik i prvi javno deklarisani gej premijer……………

  5. Podrska za profesionalne i nezavisne medije i novinare. Dobro se zna koji “mediji“ i „novinari“ imaju nocne i slicne kolegijume sa politicarima, jos gore, sto su to predstavnici najvisih nivoa vlasti. To je dno sistema koje oni trazenjem dlake u jajetu nezavisnim i profesionalnim novinarima zele da prikriju. Klasicna zamena teza u neoradikalskoj reziji.

  6. Uf, pa ovi iz DB znači prate i pevači ostale javne ličnosti? Kod nas možeš biti lovac ali ne i ulov. Kad novinara snimi kolega lovac na fotografije poznatih to nije dozvoljeno? Da nisu u igri dupli aršini?

  7. Sjajno,znaci krinialci nisu krivi kad rade protiv zakona vec policija kad ih prati i uhvati na licu mesta,jer zasto bi ih pratila…hahahaha svako tera svoju pricu koja mu odgovara,kao i hilari za izbore u SAD kad su rusi bili krivi

  8. To je sigurno fotomontaža . . . Oni su časni, dosledni, neporočni, moralne gromade i žive od svog rada . . . Ili ko više da . . . Krenulo od piva, a dokle će stići usloro ćemo videti . . .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.