Kod Vučića se „uhlebljuju“ bivši funkcioneri

Ko su i čime se bave specijalni savetnici u kabinetu predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Nemam nista protiv Vucica, nekih snsovca, kao i svud, ima i dobrih i losih ljudi.. samo da se potrudi da rascisti zito od kukolja.. niti je bilo maltretiranja gradjana, da pojedini pricali e ne daju bez maske a gde vas to i ko maltretirao, sve rekla kazala.. i dr. Kon prica sad realno, i Dr. Jankovic, za pojedine Nestorovica Stojkovic itd se zna, jedino dr. Tiodorovic licemeran i usladjen u psihozu, pa na prolece bez posla svi kod njega, posto ocigledno ima resenje

    1. A batinanje gradjana ispred skupstine posle izbora, jel ni to nije maltretiranje?

  2. Molim novinare da istraze koliko je kostala vlast 2012 a koliko 2020 u poredjenju sa prosecnom platom, jer prvorodjeni je rekao te 2012 da ce smanjiti vladu, agencije, broj poslanika, ….a vidimo da sada raste broj kancelarija, zamenika, savetnika,…

        1. Ali i bez istraživanja znamo da vi botovi jedete republički budžet.
          Sram vas bilo paraziti.

  3. Nije mu dovoljno sto potpuno kontrolise Vladu Srbije, vec preko savetnika uvodi paralelnu Vladu, kako bi duplo kontrlisao sve pojedince u zvanicnoj Vladi. Nego, s obzirom da se ne oglasava povodom dogadjaja u SAD, ne bi me zacudilo da Trampu ponudi mesto savetnika za resor „Dolivanje ulja na vatru“!

  4. Prava stvar. Jos je veliki.Hose Romero rekao:“ Tamo gde nema svetlosti, mrak je!“

  5. Cime se to Srbija ponosi, Vucic ne daje odgovor na najvaznija pitanja o znacaju za drzavu. Drzi u rukama gotovo sve medije, odvraca paznju naroda izmisljajuci svaki put neke afere. Zato vjerovatno u svim TV emisijama gostuje sam, a voditelji ga pitaju samo ono sto on odobri.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.