Kokai preuzeo dužnost direktora JP „Vojvodinašume“

Dok se čeka sudski rasplet velike vojvođanske afere

Ostavite komentar


  1. Marta treba da ode zajedno sa celom svitom, (Bane Seratlić, Pera Dobrojević, Vesna Plavšić ….. sve do zastupnika ogranaka preduzeća). Živeli su kao Bogovi na Olimpu na račun jadnih radnika sa minimalnim platama i sada niko ne pita radnike, kako je njima i zašto je blizu 300 radnika tužilo firmu, nego jadna Marta nije imala kompletnu dokumentaciju. Neka mi njoj vidimo leđa i kamo sreće da joj nikada nismo videli ni lice u preduzeću koje je ona sa svojom svitom upropastila. A vi novinari pitajte radnike u ŠG Novi Sad i ŠG Sombor šta oni misle o sada hvala Bogu bivšoj direktorici.

    1. Marta Takač sa sobom da povede i sekretaricu Ružu i direktora Baneta i direktoricu Maju i…..i sve poltrone koji su godinama maltretirali, plašili i ponižavali poštene radnike!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.