Partizanov trener Marko Nikolić nije iskoristio pravo da uzvrati nizak udarac Stevanu Mojsiloviću, s klupe Rada, i nastavi medijsko prepucavanje, započeto uoči utakmice “građevinara” s Crvenom zvezdom.

Drugi je uoči izleta na beogradsku Marakanu najavio da će poštedeti neke prvotimce za kolo posle, a oni koji dobiju šansu “očešljani i obrijani uživati u hramu srpskog fudbala”, drugi je za tu izjavu primetio da “nije u duhu Rada, koji je uvek išao na pobedu” i za to dobio “prepotentni ćelavko” i “trenerska prevara”, nakon poraza kluba s Banjice u duelu s nekadašnjim Mojsilovićevim klubom.

– Za mene u fudbalu postoje dve svetinje. To su kolege i igrači. Nemam nikakav komentar na Mojsilovićevu izjavu i zaista ne bih dalje širio tu priču – bila je jedina Nikolićeva reakcija na prozivke šefa stručnog štaba Rada, koji je sadašnji strateg crno-belih dugo vodio.

Po (pre)oštrom jeziku poznati strateg iz Humske nije hteo da se osvrće ni na pretnju Slobode Point istupanjem iz lige i neizlaženjem vodećoj Crvenoj zvezdi na megdan ovog vikenda, u znak protesta zbog neregularnosti Jelen Super lige.

– Ne učestvujem u tim pričama. Od mene nikada niste niti ćete čuti ikakav komentar o dešavanjima u drugim klubovima, već samo o onome što se dešava u Partizanu. Čak i da poznajem prilike, ne bih ih komentarisao.

Da bi “parni valjak” nastavio šestogodišnuju dominaciju mora da dobije sva tri preostala meča, ali i da navija za dva Zvezdina kiksa. Nikolić (ne)veruje u takav rasplet.

– Ne očekujem ništa niti sam se ikada ovog proleća bavio njima i analizom njihovih uitakmica. Svedoci smo ipak da su se u poslednja dva dana širom Evrope u najjačim ligama dešavala razna iznenađenja i da su favoriti gubili poene. Ne kažem da će se nešto slično desiti i u Srbiji, ali isto tako nije ni nemoguće – procenjuje ideolog Partizanove igre.

Stojković: Teško do titule

Vladimir Stojković radovao se trijumfu Partizana u poslednjem večitom derbiju, ali bivši golman crno-belih misli da je kasno za odbranu titule.

– Teško ćemo osvojiti titulu. Zvezda je prva i ima praktično četiri boda više, s tim golom više u večitim derbijima – tvrdi doskorašnji čuvar mreže grčkog Ergotelisa koji će sledeće sezone braniti tamošnji Olimpijakos, a trenutno trenira s Partizanom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari