Kolegijum RTS-a ponovo pisao Draganu Đilasu: Čak se i u politici ponekad moraju poštovati činjenice

Ostavite komentar


  1. Đilasu je samo bitno da se dočepaju vlasti, a njemu nikakve činjenice nisu važne.

  2. Cinjenice i RTS? Objektivnost i nestranacko opredeljenje?Kad je to i u koje vreme to bila ova televizija? Secam se perioda pre devedesetih, onda Milosevicevog vremena…… NIkad ni trunke objektivnosti i uvek na strrani rezima! Kako ih nije samo sramota; zato i ne zele da navode svoja imena!

  3. Blago nama kad RTS objavljuje samo činjenice (npr. ono sto predsednik i njegovi poltroni kažu da je cinjenica), a neće objaviti da je nešto kradja dok to ne potvrde nadležne institucije (one koje je vlast stavila pod potpunu kontrolu, a neke od njih su u kradji i učestvovale).

  4. Da nije tužno, bilo bi smešno. Na stranu ovo obaveštenje RTS-a koje je klasična lagarija i bljuvotina. Na stranu Đilas i njegovo političko delovanje. Ima nas još uvek u ovoj zemlji koji nismo skrenuli sa uma, i ima nas još uvek koji osetimo nelagodu i osetimo da nešto nije u redu dok gledamo RTS.
    Jednostavno ne rade svoj posao u interesu SVIH građana i teško je o tome raspravljati sa nekim ko to ne vidi.

  5. Чињеница је да РТС и Политика све више наликују Пинку и Куриру. Биће да изнад њихових колегијума постоји један исти супервизор?!

  6. Rts je sns razglas koji glumata novinarstvo. Nije im prvi put da razviju podrepni mentalni sklop kao osnovnu svoju odliku.

  7. RTS je, umesto javnog servisa, postala Vučičeva propagandna mašina koju nažalost plaćaju svi gradjani Srbije. Zato informativni program RTS treba izbegavati a saopštenja njihovog kolegijuma ne čitati. Ne treba gubiti vreme.

  8. Kolegijum RTS? Šta je to? Prvi put čujem za taj organ. Ko se u ime kolegijuma potpisuje? Još jedan spin i još jedna uvreda za inteligenciju građana Srbije. Bitno da su objavili informaciju o lančanom sudaru u Merilendu a informacije o dešavanjima u Srbiji ne objavljuju. Koga u Srbiji zanima saobraćaj u Merilendu? Ne znamo ni gde je. O protestima opozicije u Srbiji dali su informaciju na kašičicu. Tužno je u kakvom mraku živimo.

Ostavite komentar


Društvo

Dačić: MUP je pouzdan partner Interpola 8

Dačić: MUP je pouzdan partner Interpola

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa generalnim sekretarom Interpola Jirgenom Štokom, koji je predočio da je Srbija u ovoj međunarodnoj policijskoj organizaciji prepoznata kao lider u saradnji i dobar primer po svim elementima rada Interpola, saopšteno je resornog ministarstva.

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.