Koliko nam se „isplati“ da se prehladimo: Izračunali smo koliko nam je potrebno para za lekove i vitamine

Ostavite komentar


  1. Evo kako to izgleda u Holandiji. Prosle godine sam fasovao koronu, pozvao sam svog izabranog lekara, koji mi je telefonom porucio da mu uopste ne dolazim u ordinaciju, vec da se zakljucam u kucu, izolujem od ostalih clanova porodice, pijem paracetamol ako imam temperaturu, u suprotnom ne, obavezno sto vise tecnosti, toplih napitaka, cajeva, supica i da sacekam da to prodje. Naravno, dodao je da mu se javim samo ako dobijem teskoce u disanju. Holandija nije imala kovid-bolnice, kovid-ambulante, kovid-sistem itd. vec se sve lezalo kod kuce. Dok u Srbiji ljudi dobijaju tonu lekova, cak i za obicnu prehladu. Ko je sada ovde normalan?!

  2. Čemu toliko izdvajanje za zdravstvo onda? Dajte da plaćamo lekara po izboru, manje će da me košta nego ovaj državni podmićeni koji prepisuje sve van recepta ..

  3. Da živite u socijalno- odgovornom društvu , gde se zna šta i kako, ne biste imali takvih poteškoća.

  4. Odes kod lekara on samol prica sta treba za prehladu sve se placa nema na recept vise, samo kupovina mikad nije bilo tako zato nicu apoteke kao pecurke znam za Nis uzas

Ostavite komentar


Društvo

Obeležen Dan Garde Vojske Srbije u kasarni "Dedinje" 6

Obeležen Dan Garde Vojske Srbije u kasarni „Dedinje“

Dan Garde Vojske Srbije obeležen je danas u kasarni "Dedinje", povodom 6. maja 1830. godine kada je u Požarevcu formirana prva gardijska jedinica u Srbiji.Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Želimir Glišović rekao je na svečanosti da ta jedinca predstavlja "važan oslonac čitavog sistema odbrane, imajući u vidu veliki broj zadataka koje obavlja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.