Koliko se čeka na mamograf u Zaječaru, Zrenjaninu, Majdanpeku, Subotici, Užicu, Nišu, Kragujevcu i Vranju?

Ostavite komentar


  1. … a za MR (magnetnu rezonancu) u kliničkom c. Srbije čeka se po 6 meseci i to nije sigurno da ispoštuju već se desi da ponovo kad istekne ovaj period idete da vam zakažu. Interesantno je da na sajtu KCS stoji e-mail pa pacijenti pomisle da mogu da zakažu ovim putem da se nebi izlagali troškovima, uzimanjem slobodnog dana itd. ali on služi za „ukras“ jer se ne mogu zakazati ovim putem. Tako pacijentu treba najmanje dva dana, jedan da zakaže a drugi za pregled, a ako ima sreće (veze) može da to obavi u roku od 6 meseci.

  2. HAHAHAHA
    U Uzicu ne radi nikad nista. Ni skener, ni magnetna, ni trake i bicikli za stres test, ni mamograf, ni lekari.

  3. Апсолутно тачно …у Ужицу не ради ни један апарт, а најмање раде лекари…ево, мом супругу тражио хирург пре неколико дана паре за операцију…гинекологије корумпирана и пуна алкохоличара…наравно, покојни Божовић (нека му Бог душу опрости) почео је да урушава тај систем и урушио, а за то је добио и неку медаљу (ако се добро сећам)…Ужице…Ужице горе си од луднице…

  4. Najgora recenica je ona- razmak medju pacijentima, ne morate nikog da sretnete. Pa da li ste normalne bre, cega se pobogu stidite??? Zato i ima toliko karcinoma – necu kod do,tora da me neko ne vidi. Strasno!!

  5. Početkom maja uradila sam pregled u Valjevo na pokretnom mamograf. Do dana današnjeg nisu mi dostupni rezultati.

  6. To je super, samo 3o dana naj duze. U Apatinu sam zakazala pocetkom oktobra i to kontrolu, jos nisam pozivana. Toliko o postovanju pacijenta.

  7. Ceka se vecno, zato sto svi doktori u drzavnim bolnicama zaradjuju vise kod privatnika. Vrh drzave radi na unistavanju svog naroda.

  8. U Beogradu na mamografski pregled na Institutu za onkologiju veka sam ravno godinu dana. Od juna 2021. do juna 2022. i to sa nalazom Uz pregleda i predlogom radiologa da se obavezno uradi mamografija. ( Sve proverljivo)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.