Kome mogu da se obrate žrtve nasilja u Srbiji?

Ostavite komentar


  1. Mogu da se obratim Svetom Petru ovako izudarana.Kad sam se obracala da se nasilje spreci blizi su nasilnici sa svojim vezama onima koji su me trebali zastiti i mene majku.U parnicnom postupku naknada nematrijalne stete smeju mi se u lice sa svojom moci .

  2. Zasto se zrtvama ne veruje cita se krivicna presuda ali se u parnicnom postupku veruje laznim iskazima i zdtve se ponizavaju,sve zato sto se neko stiti i zasticen je.Protiv zrtava pisu se brutalne tuzbe od suprotne strane samo da zrtve ne bi dobile ostetu.Kada zrtve mole da se nasilje spreci ono se nesprecava sve to ima svoje zasto.Kada zrtva napise krivicnu prijavu ta se prijava odbaci.Kada zrt va krene naposao tada je blokirju i istuku ona dobija prekrsajnu prijavu.Kada starica pridje zrtvi dobija batine i pada u dvoriste ona je kriva.Sve je to podrzano a moglo je biti spreceno.Da nas ta nije porodica matletirala i izvrsila nasilje nad nama ne bi im zivot imao smisla.Moze im se .

  3. Da se zna sest puta sam dala izjavu za jedan predmet jedan dogadjaj.Poslje davanja izjava ovako bolesna se jos vise razbolim.Da se zna za jedan predmet jedan dogadjaj pet sudskih postupaka sesta godina sudjenja.Zrtve izdrzite.ako ste u mogucnosti .Nasilje nije porodicno ali se desilo zenama sto zive same ,nasilje je moglo biti spre

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.