Komunalna milicija poziva građane da prijave „privatne žurke“

Ostavite komentar


  1. Gestapo je onomad davao nagrade za te aktivnosti ima li gi neka parica sad za to savetujem da date nagrade jer cete svalako zaraditi od kazni i da vis kako ce prijave da pljustu

  2. mi imamo Policiju, kojoj je u ingerenciji eventualna intervencija, kao sto je uvek i bilo. Ovi komunalci, privatna vojska Vucica, Vesica i ostalih nazadnih, treba biti rasformirana

  3. A da li besplatan poziv, utice na rast plata, penzija i ostalih beneficija gradjana ili se zavrsava samo na , hvala sto svojim savesnim ponasanjem uitcete na poboljsanje anticovid krize.

  4. Umesto da sedite u kancelarijama i čekate da vas neko pozove, bolje da mrdnete ta dupeta i sa policijom krenete u pretragu. Svako veče se iz blokova čuje vatromet. Sada ja treba da znam gde je žurka ili će neko od vas to da otkrije ako znate.

  5. A zasto im treba 2 sata da stignu na lokaciju? I kad se koonacno dovuku, gospoda koja organizuju zurku sa kilometra primete tu sjajnu zutu rotaciju i ugase muziku. Ne prodje ni 10 min od odlaska policije, zurka se nastavlja do 5 ujutru.. Nema veze sto se trese plafon i padaju lusteri onima ispod.
    Toliko puta je istim organizatorima prekinuta zurka ali nikad zaista nisu sankcionisani, obzirom da se posle otprilike 10 prijava jos uvek mogu cuti svakog vikenda a neretko i po kojim radnim danom.

    Komunaci, zaista odlicno odradjen posao. Svaka cast..
    Tipican ste razlog zbog kojeg ljudi ostaju prinudjeni da sami, na ovaj ili onaj nacin, ‘resavaju’ probleme.
    Da se zakon sprovodi kako treba, prvo bi usledila opomena i manja novcana kazna a drugi put zatvor i veeeelika novcana kazna, kako organizatorima tako i ucesnicima.

    Nisam neko ko ce drugima iz obesti ili onog cuvenog, ‘da komsiji crkne krava’ ubedjenja dovoditi drugima policiju na vrata i cinkariti. Ali kad je ugrozena moja bezbednost i bezbednost onih za koje sam odgovorna, onda definitivno reagujem. Da sam zaista pakost, verovatno bih im gasila struju, sama razbijala zurku (u bukvalnom smislu, sa sve bejzbol palicom). Sigurno ne bih zvala policiju.

    Imaju mnogi od nas poverenja u zakon ali nemamo u one koji su se zavetovali da ga sprovode, stite i sluze narodu.

    Pamet u glavu, ne glavu na drugu stranu

    1. Ovde se ne radi o cinkarenju,ovde je u pitanju briga normalnih za sopstveno I opšte zdravlje.Svaka osoba je apsolutni gospodar svog života I sa njim može da uradi šta god hoće.Ali odakle nekome pravo da ugrožava tuđe živote.Svi smo mi svedoci kako minimum 50 posto građana ulazi svuda (ako striktno nije zabranjeno)bez maske, bez imalo obzira.To su isti oni koji idu na masovne žurke,skijališta I dr.i ponašaju se kao da ih neko plaća da raznose tu pošast kojoj ceo svet ne može da .doskoči.Mislim da su novčane kazne selektivne,male I retke.Prvi put u životu navijam za najoštriju kaznenu politiku jer kod nas samo to deluje.Uz vakcinu naravno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.