Komunalna policija dva puta sprečila postavljanje šatora

Radnici propalih društvenih preduzeća i ratni rezervisti ipak nisu radikalizovali proteste

Ostavite komentar


  1. Beogradske baje neka se pojave pred niške borce, te baje su upravljale državom kada su ljudi mobilisani.

  2. E , ako vam Sotirovski ne reši problem , ja ne znam ko će !!! I ona ima da „prodje“ kao bulatović tj. napljuvaće je kao i njega !

  3. Ustavna prav an a Strajk su ugozena . Sluzbe ovog rezim prakticno sada ,,izdaju dozvole ,, za strajk .sto znaci da smao pogodni mogu da te ,,dozvole dobiju ,, cime se ugrozavaju USTVANA PRAVA gradjana Srbije . koricenje Komunalne Policije da razbija demonstracije je aktak n gradjanska prava koja u zemlji prakticno i nepostoje od 1990 ,zapravo su supendovana ekonomskom politikom ,da plate nepokrivaju osnovne potrebe hrane .. # Disident Dimitrijevic . ako gradjani nastave sa cutanjem i prihvate ovakvo subijanje iskazivanja nezdaovljstva nasa zemlja uci ce u otvornu diktaturu ,sto je danas upotrebom komunalne policije i ozvaniceno . Ponovicu da pasivnosg gradjana legalizuje ovo neustavno psotupanje . Pozivam da se masovno i organizvano stupi u GENERALNI STRAJK u Nisu s apotpunom obustavom rada ali i placanja poreza .DA izaberemo jedan dan u nedelji i da tog dana BUD EPOTPUNA OBUSTAVA RADA svih OBJEKATA

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.