Kon: Danas možda i više od 4.000 zaraženih

Ostavite komentar


    1. Eto , prilike za novu ( staru ) nagradnu igru…Ko pogodi , najprilblizniji broj novozarazenih , prioriteno dobija vakcine , …?! Cim stignu…! Pokrovitel j nagradne igre , naravno Telekom Srbije i Torlak Institut…

  1. Zahvaljujuci vucicevoj borbi za tkzv ekonomiju, i rad mafije.
    Dok struka i lekari cute ko sline.

  2. Doktoreeee,
    Zašto ovo radite????
    Gde su oboleli od gripa, kojih svake godine ima 50-ak hiljada sem ove godine?!?!

    1. Draga moja, da li vam je palo na pamet da je i grip respiratorna infekcija, koja se prenosi kapljicno. Sve ove mere za sprecavanje sirenja korone doprinose i sprecavanju sirenja gripa.

      1. @Leno, da li Vi to meni objašnjavate da je grip iskorenjen prvi put u istoriji,zahvaljujući merama protiv korone (koje su, uzgred rečeno, „neverovatno uspešne“ )?!?! Uspešna je samo panika, neznanje i strah koji Vam besomučno seju non-stop…
        Doooobro razmislite o tome, a i o tome šta se zbiva sa teškim hroničnim bolesnicima: dijabetičarima, kardiovaskularnim bolesnicima, bolesnima od karcinoma… Koliko li ih je ovih poslednjih meseci umrlo zbog neadekvatne medicinske pomoći..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.