Kon: Nevakcinisani građani su izabrali da zaraze

Ostavite komentar


  1. Bio zaražen, preležao i ništa. Običan grip, samo malo čudni simptomi. Ne pada mi na pamet da se vakcinišem.

  2. Kakva je ovo izjava, nrvakcinisani će se sigurnp zaraziti, odaklr tolika sigurnost u datu izjavu. Šta ako je neko asimptomacki stekao imunitet ili ima jak imuni sistem, koja je garancija da ćt se zazraziti, dali stvarno mislite da niko ništa nezna i da nije završio nikakvu školu?

  3. Odakle njemu pravo da govori u ime nekoliko miliona ljudi?
    Ja se nisam vakcinisala upravo zato što mi je stalo do zdravlja i života, jer kao i ostali znam ono što on ili ne zna ili krije.

  4. Neka vlast i krizni stab garantuju za bezbednost vakcina umesto sto primalac potpisuje saglasnost, u tom slucaju ce se mnogi neodlucni vakcinisati!

  5. Šta zapravo tvrdi ovaj STRUČNJAK, koji je takođe izjavio i kako je došlo do „proboja imuniteta“ kod vakcinisanih.., odnosno izjavio je, takođe da se i vakcinisani razboljevaju. Što je zaista istina i šta zaista misli dr Kon o posledicama ovog cepiva, kojim se eksperimentiše na celokupnoj svetskoj populaciji? Prati li on uopšte šta se sve događa sa vakcinisanim ljudima? Iz mog najbližeg okruženja troje vakcinisano (Sinofarm, odnosno AstraZeneka) razbolelo se od kovida, mom sinu je posle Sinofarma otekla cela noga, tri nedelje su ga lečili a nisu rekli od čega (problem s krvnim sudovima?); moj prijatelj posle druge doze Fajzera dobio upalu pluća; drugi, koji je dobio Sinofarm, upravo čeka termin kod hirurga na pulmologiji jer mu se „neki mehurić zalepio za plućnu maramicu“; u redu za gastroskopiju upoznala sam dvoje mladih ljudi s teškom hroničnom bolešću gastrointesinalnog trakta koji su se vakcinisali jer je tako preporučeno, a onda im se hronična bolest „povampirila“ gore nego ikad!!!! Nisu dobili kovid, ali im je vakcina, očito, urnisala imunitet. Ja sam laik, Kon je stručnjak, ali posvećen isključivo prodaji vakcina i ovom odvratnom spinovanjua i konfrontiranju vakcinisanih i nevakcinisanih. Kon, ili zna manje od mene, ili se zakleo Velikom bratu, da neće misliti, neće govoriti ono što zna, neće proveravati, neće sumnjati.., samo će pritiskati: vakcinišite se, vakcinišite se…

  6. Da li ovi što ih plaćaju da plaše narod misle da smo bez mozga. Nadam se da će svi jednog dana za to odgovarati.Pustite ovaj narod da normalno živi, ako ovako nastave pojedinci sa zastrašivanjem, sve kovid bolnice će pretvoriti u psihijatri!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.