Kon: Ovo je nedelja maksimuma zaraze

Ostavite komentar


  1. Majore ,ups zaboravih da ste se ogrebali za cin pred penziju, kako posle svega uopste imate smelosti da se obratite narodu, onog momenta kad ste zgazili „struku“ i Hipokrata i popustili pred stavom Vaseg predsednika, trebalo je da se spakujete, ovako je i ostavka malo. Vase reci imaju tezinu kao reci Marka Djurica, Zeljka Mitrovica i slicnih AV pajaca, integritet i dostojanstvo nula.

  2. Cudno.
    Ova je nedelja maksimuma zaraze se *u dan* poklapa sa periodom inkubacije virusa posle staljinistickog zlocina *Izbori 2020*.
    Verujem da su milioni ljudi u Srbiji – koji nisu blesavi, znate – u cudu jednako kao i Vrag naroda.
    Treba vam suditi kao nemackim socijalistima, kao Crvenim Hmerima.
    Zveri srpske komunisticke.

  3. Iskreno se pitam da li ovaj čovek veruje u sve to što govori, da li nema dovoljno iskustva/znanja ili je samo drzak?
    Da li zaista veruje da radi dobro i kvalitetno?
    Kako je bilo koga moglo iznenaditi što se virus prenosi i na toploj temperaturi kada je pandemija uveliko zahvatila Australiju i Južnu Afriku u trenutku te izjave, a tamo je bilo leto?
    Na osnovu čega tvrdi da je sada vrhunac epidemije a tvrdio je to više puta do sada i ispostavilo se netačnim?
    Jedan čovek je očigledno bolestan, ali šta fali svima ovima što pričaju koješta i što ga slepo podržavaju lažima??

  4. Ma koga ti farbas zbog izbora je eksplodiralo pa sad kaznjavate sve nas

  5. Samo maksimalno u srbiji, maksimalni izbori, maksimalni nocni klubovi, maksimalana zaraza, makismalan prevoz.

  6. Lik zvani naredne dve nedelje i uskoro ce da zaravni krivu. Narod sve vreme obmanjivao da leci bolesne, a on nema ni pristup podacima na osnovu kojih bi trebao da predlaze epidemioloske mere. Svetska stampa pise o „herojima“ inkompetencije u Srbiji. Lik i ostali se segace sa ozbiljnom profesijom i unapred racunaju na tradicionalnu srpsku bolecivost i nekaznjivost za preduzimanje neadekvatnih i nepreduzimanje na zakonu zasnovanih mera.

  7. Aha! A od sledece sedmice ce poceti da se „smanjuje“ broj obolelih. Potezom pera. Znamo vec.

  8. Kad Dr. Kon kaze ovako nesto, bilo bi lepo i da obrazlozi zasto tako misli. Ne vidim kako moze da zna da je sada maksimum. Postoje samo dva nacinaL
    1. Ima dokaz da je virus prosle nedelje oslabio i da se vise ne prenosi brzo
    2. Ima tacne podatke o broju zarazenih od prosle nedelje i vidi da ce se to smanjivati.

  9. A sta je to novo Kon rekao? Jos 14 dana pa cemo videti, pa onda jos treca , pa cetvrta sedmoca i tako u krug.

  10. „Nisam čuo da je dr Kon osudio takvo dvostruko neodgovorno ponašanje, neodgovno ne samo prema sebi i partijskim kompanjonima, već i prema tom narodu koji stalno uzimaju u usta, a koji je samo mogao da pomisli: Ako neko zna, onda Vučić i bratija znaju, kada se oni ovako tiskaju jedni uz druge u zatvorenom prostoru, mora da je opasnost stvarno prošla.“ – A. Ivanji, Vreme, br.1539
    Ovome se zbilja nema šta dodati.

  11. Vec sama ovakva izjava je nestrucna! Niko ne zna ni u razvijenim zemljama sveta, koje imaju malo vise naucnika koji su mnogo vise moralni, kada ce biti vrh ili peak, kako kaze uvazena novokomponovana clanica Kriznog staba Kisic Tepavcevic (verovatno da bi bila nerazumljivija za narod), a kada dolja! Nemoguce je bilo sta prognozirati ako se donose ovakve mere preko noci!

  12. Ovih nekoliko meseci stalno slusamo od „kriznog staba“ da se naredni dani najkriticniji?! Isto, kao sto ce nam se zivot poboljsati za 1 do 2 godine

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.