Kon: Policijski čas za sada nije na dnevnom redu, nove mere eventualno u Beogradu

Ostavite komentar


    1. Ja jesam da uvedete policijski cas pa da jednom izadjemo i pokazemo vam za sva vremena ! Ne bojimo vas se vise..

  1. G. Kon, da bi mera usla u skupstinu treba da se pita ustavni sud, advokati, pravnici i 100 000 potpisa da bi se nasao na predlog i glasanje, jer se radi o etickom GLASANJU, zato sto maske ne stite gde pise deklaracijom, ne razumem kolege, ugledne pravnike, cak i lekare, svi su se zakleli na ETICKO ponasanje. ZA bolesne da, da ne bi sedeli u samoizolaciji prepise doktor 14 dana masku, ostalo je neustavno, nelegalno, nelegitimno i pre svega protiv etike.

    1. POSTOVANI PROF.
      POSTOJI ,INICIJATIVA. NA MEDJUNARODNOM NIVOU-ZLOCIN PROTIV COVECANSTVA ,GDE UGLEDNI LEKARI ,( kada procitate ,videcete vase kolege svetskog glasa ,koje poznajete) ADVOKATI. ,PRAVNICI ,SPREMAJU TUZBU MEDJUNARODNOM SUDU U AMERICI ILI KANDADI( advokati znaju zasto u tim zemljama) i POZIVAJU SVE ADVOKATE ,LEKARE DRZAVA DA UCESTVUJU U ZAJEDNICKOJ TUZBI.

    1. Šarlatan je zauvek šarlatan.Kakav god bio dr. Kon , za nestorovića je DOKTOR.A realno Srbija ima mnogo boljih doktora od ekipice u tzv.štabu.Ali nestorović je samo običan šaljivdžija.I još nešto, nije posao vašeg idola AV da određuje ko je ko u tzv.štabu.Pogledajte malo zakon….

      1. Informisite se sta se desava u SVETU?
        Dr.kon MORA DA ODGOVARA ZA SVE STO JE RADIO 2009 g i STA SE SADA desava u Nemackoj.
        U NENACKOJ JE KRENULO I UPRAVO OD 2009 .,i STA je PCR test,KO GA JE NAPRAVIO i ZASTO ?medjunarodno priznati lekari,advokati ,pravnici – SPREMAJU ZAJEDNICKU MEDJUNARODNU TUZBU , MEDJUNARODNOM SUDU U SAD -u.( zasto?- Advokati znaju) – ZLOCIN PROTIV COVECANSTVA !
        Sve zemlje su pozvane ,ako zele da ucestvuju u dokazivanju istine .

  2. Vi od marta do danas o virusu niste saznali nista novo. Znate ono sto vam kazu iz szo. Ne vrse se dezinfekcije nigde, ni javnih prostora, ni vozila, ni restorana. Niko ne zna da li na drzacima u javnom prevozu ima virusa, da li na rukohvatima i gelenderima ima virusa. Nista se ne zna. Bolje da trazite knjige iz srednjeg veka da vidite kako je kuga suzbijena za tri godine. Vi ste prvu vec izgubili. Nisu cista posla.

  3. Ako se uvedu mere drasticnije Samo Beogradu onda ce Svi navaliti u nocni provod u Novi Sad!A onda ce se stvoriti problem u Novom Sadu,jer sta je nekom ko I’ma dobra auto da predje za case 100 kilometers da bi krenuo na bancenje.Jer to sto se radi nocu to za mene Nije provod nego lepo srpski receno BANCENJE!!!Prema tome jedina mera za beogradjane bi Bila da ceo grad sa okolinom bude karantin!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.