Konkurs za prijem u vojne škole od 1. februara do 15. marta

Ostavite komentar


  1. U vojne škole koje vojske? Vpjska je u Srbiji uništena, ne postoji, osim u TV seriji i u lupetanjima ministra odbrane koji nije služio vojsku.

  2. Evo prilike da popravim penzionerska primanja koja mije uskratila politička banda iz devedesetih, kada sam bio direktorz u pokrajini Kosovo i Metohija. Dok su članovi SPS, SRS, a bilo je SPO, pljačkali preduzeća, maltretirali Albance, a potom kupovali stanove po gradovima Srbije, da bi njihove vođe u Beogradu lagali da nismo uplačivali a Penziski fond. A istina je da smo podneli ne samo štampana dokumenta već smo priložili i mikro filmove da smo vršili redovnu uplatu.
    Ono jest da sam zašo u starost, no znajući da ministar Vojni nije bio sposoban za Vojsku, ja sam bio najbolji vojnik. I to onaj koji je ispitivan i za političko delovanje sa pretnjom robije na Golom Otoku. Da bi svojom odbranom uzdrmao Generaštab Druge Armije sa sedištem u Sarajevu. Zbog čega posle mog ispitivanja od strane majora, pa podpukovnika Vojne bezbednosti, pa održanog predavanja profesora Poličkih nauka Vojne Akademije u Sarjevu, da bi posle pozitvnog zaključka, čak šta više sa priznanjem da su zastali na stranu mog mišljenja za stanja u SFRJ, svečano nas je posetio komandant Armije, general Došenović. Nas 25 vojnika na obezbeđenju 17 magacina puni oružjem i muncije u gudurama BIH. Znači, normlano bi bilo da budem primljen da Služim narodu. Pogotovu sada kada svi znamo da manjkaju kadarovi koji treba da odbrane državu Srbiju od unutrašnjeg neprijatelaja koji je razara.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.