Kontrola kovid propusnica od subote, novčano kažnjavanje od ponedeljka

Ostavite komentar


  1. Iz teksta nije jasno za koja mesta su potrebne , da li u toku celog dana, ili samo u periodu od 22h do 1h posle ponoći , tekst je totalno neprecizan, pa obratite pažnju kako informišete građane

  2. U cemu je razlika da li ce me zaraziti neko ko je vakcinisan od onoga ko nije?
    Kakva je ovo mera, ljudi malo samo malo razmislite glavom!

  3. A šta sa zaposlenima kod ugostitelja? Kod njih jeste ugroženo pravo na rad ako nisu vakcinisani.

  4. Da li znate da država neće izdati zeleni sertifikat onima koji su testirani i lečeni od coveka privatno, kao ni onima koji imaju antitela, a nemaju istoriju bolesti.

  5. Uvedite lek ivermektin u protokole lečenja, i smanjite broj umrlih, a ne da nas delite.

  6. Kad budemo poceli da se fizicki obracunavamo sa onima koji namecu ili kaznjavsju zbog nemanjana cistickih propudnica tek onda cemo pokazati ko smo mi srbi a ko su ovce koje to imaju sto i 1940ih. Nista nemam protiv glupih ovaca, zna se cemu sluze. Uskoro, nadam se. Jadnici koji ne znaju da tzv vakcinisani vise prenose lazno ubitacno najjaci virus treba da ostanu u 4 zida ili nek trpe posledice koje ce neumitno doci. Bice opet oktobra 2000. Ali ok. Tako mora.

  7. Cene u Evropi, posle 22.00 čas- su tri puta veće nego do 22.00 čas. Nema cevčenja piva celu noć, plati. Ovi koji noću hodaju po kafanama do 04.00 su nezaposleni.

  8. Ova vlada pokušava da nas učini građanima drugog reda ako nećemo da učestvujemo u njihovom totlaitarnom medicinskom eksperimentu. Vlada koja krši ustav svoje zemlje je nelegitimna.

  9. Propusnice posle 22h ce bas spreciti virus hahahaa , psihicki test naroda i nista vise !! A bice ih jos vise i vise , sve dok narod ne ustane ovo ludilo nece stati !!

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.