Koronom inficirano 30 korisnika u staračkom domu „Eskulap“

Raste broj zaraženih u domovima za stare u Nišu

Ostavite komentar


  1. To nije ni polovina broja zarazenih zdravstvenih radnika u Dragisi Misovicu. Zna li se sta za Bojica, kad ce biti priveden?

  2. Šta se čeka se ostavkom Ministra Djordjeviča i druguma zbog aljkavog poslovanja.Nemože oni su SNS i ostali koji postavljeni,a ne redovnik konkursom izabrani kao imprivatni domovi kojima je On dao dozvole.Opet će Vučić da štiti i Stefanovića i Malu Plavu u Malog isl si svi kako Šef kaže,Vlada postiji samo na papiru,Ana ima problem sa malim detetom i tu je Šef,on putuje na njega neče ni CORONA+++++

  3. A ko se leci u Vojnoj bolnici u Nisu? Da li je istina da tamo nece da prime pacijente ako im nije uradjena laboratorija i rengen pluca u Urgetnom centru u Nisu? A i kada ga prime o njima vode brigu lekari Iz Klinickog centra u Nisu? I kao je moguce da se pacijenti sa CoVID nisu mogli primati na VMA zbog centralne klimatizacije, a mogu u KC Nis koji takodje ima centralnu klimatizaciju? Meni deluje da se vojska maksimalno izvlaci od posla..

  4. Gde je odgovornost Vulina? Sta bi sa onim da vojska stiti domove za stare da ni ptica ne moze da proleti? Gde je ‘gvozdena vojnicka disciplina’ na Sajmu sa zurkom i ispijanjem piva? Kao dezerter nikad nije ni upoznao sta je to vojnicka disciplina. Hoce li AV i za ‘coveka’ odgovornog za tolike smrti reci “ne dam, sta cemo sad“? Ne bi mu bio prvi put.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.