Siniša Kovačević: Dokle više taksa za RTS? Neka zarađuje pare

Ostavite komentar


  1. Bravo ukinuti taksu na RTS neka se samo finansiraju od reklama kao ostale TV stanice.Dosta nam je haraca za RTS i ovako su racuni za struju enormno visoki od raznih nameta i taksi!!!!

  2. Да, Вучић је освојио власт због најаве да ће укинути РТВ претплату! Поштено је испунио обећање, али нам је убрзо увалио РТВ таксу. Знате, није то исто…

  3. Ukuinuti takse! RTS je davno postala rijaliti televizija, pa neka prepišu finansiranje od sličnih.

  4. „Timočanin“
    „RTS je davno postala rijaliti televizija“
    Otvoriš RTS a tamo program: igrarija, maltene nonstop program za zabavu i decu. A oko nas naši i svetki životni problemi. Biti il ne biti! Ako hočeš nešto da saznaš moraš da otvoriš: Vesti (da, da Pink) Tanjug, EvroN, Hepi , HRT ili neki ino. Pa zašto ta taksa i gde ide?

  5. Ne treba RTS da zarađuje pare nego da ispunjava obaveze koje ima kao javni servis. Na tome treba da insistiraju poslanici a ne da daju populističke izjave.

  6. RTS se finansira iz 3 izvora: direktno iz BUDŽETA Srbije ( to su sredstva prikupljena od svih nas !), PETPLATOM (uz račun za utrošenu elekt. energiju) , i OD REKLAMA !!! A engleski BBC, ne može da ima reklame, jer se kao državna insitucija finansira samo iz budžeta .

  7. Isto da se primeni i u Narodnom pozoristu u Beogradu bez finasiranja drzave nego da zarade sami, a ne da gledamo predstave otac/suprug rezira a igraju cerka i supruga.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.