KP: 22. novembra kreće kažnjavanje vozača koji nisu prešli na RKS

Ostavite komentar


  1. Kosovo je srbija rezolucijom 1244 UN sto se nesme prekrsiti niti crvenu liniju preci to je pravo srbije u njenoj zemlji da brani sto jeste njeno !!!

  2. Nikakvi zakoni kosova ne vaze srbiji u njenoj zemlji niti se sta,vaze srbija ima sva svoja prava u svojoj zemlji i uz rezoliciju 1244 UN sto se nesme prekrsiti to je pravo i prava srbije u njenoj zemlji i ima pravo da je brani to i jeste njeno pravo i da radi !!!

  3. Kosovo nema pravo da ukida registarske tablice sa gradovima Kosova jer Kosovo nije clanina UN i nije priznata drzava vise od polovine zemalja sveta.
    Treba nastaviti ponovo sa KS tablicama koje su protiv zakonito ukinute od strane vlade Kosova i nastaviti sa pregoviorma sve do konacnig resenja statusa Kosova.

  4. Niko to pravo nema da kazni silom naroda u svojoj sopstvenoj zemlji nikakvih rks ne postoji te provokacije u tudjoj zemlji se trebaju spreciti nemaju pravo da kazne nikoga za nista niti silom da opljackaju tudje to se nemoze dozvoliti to pravo naroda u svojoj sopstvenoj zemlji da brane svoje pravo i svoju zemlju !!!

  5. NEVEROVATNA DRSKOST, AGRESIVNOST i PROSTAKLUK VOZAČA AUTOMOBILA ŠIROM SRBIJE, BEZ IZUZETAKA

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.