Kragujevac: Potporučnik, spoljni saradnik, gradonačelnik

Zarade političara i izabranih funkcionera

Ostavite komentar


  1. Kragujevčani imaju puno poverenje u Dašića i veruju da ovi natpisi u vezi sa NBS nisu istiniti.

  2. Obavlja iste one poslove koje je obavljao kao finansijski savetnik svom kumu gradonačelniku Kragujevca Nikoliću za izgradnju garaže ispod Tržnice od 3 miliona evra ! Budeš savetnik kumu, a onda kad odradiš funkciju, sa kumom zameniš mesto ! Od pametnih saveta i vizija sebi napraviš kuću za prva tri meseca mandata ! A onda prijaviš da nemaš nepokretnosti i da živiš kod familije ! I misliš da si prevario sistem i da SNS-ovce to ne zanima i da drugi nisu bitni ! A ovamo kažnjavaš ljude što kasne na posao ! I bre !

  3. Znaci covek je kadar zutih, kog su zdusno prihvatili napredni radikali.A takvih je u ovoj vlasti bar 70%.Znaci da nema boljitka za nas.Uvek ce nam vladati korumpirani preletaci.

  4. Bas lepo, sad mi je jasno sto ga ne interesuje sto mu sluzbenici rade za 35000 din.

  5. Njegov otac Vlastimir Dašić, int. potpukovnik u penziji, službovao je u komandi Kragujevačkog korpusa gde je i penzionisan. Gnjida od ondašnjeg oficira JNA. Uvlakač kod pretpostavljenih i bez kodeksa profesije. Mnogim

  6. Njegov otac Vlastimir Dašić, int. potpukovnik u penziji, službovao je u komandi Kragujevačkog korpusa gde je i penzionisan. Gnjida od ondašnjeg oficira JNA. Uvlakač i insajder kod pretpostavljenih i bez kodeksa profesije. U kolektivu komande omražen. Sa pozicije postavljenja koje je obavljao naneo mnogim kolegama nepravdu u službi. Inače rodom iz Peći.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.