Kragujevac: Privremeni režim saobraćaja u ulicama Nate Radulović, Miloja Radosavljevića, Svrljiškoj i Milivoja Bankovića - Sićka 1Foto: JKP Šumadija Kragujevac

Zbog izvođenja radova na izgradnji kanalizacione mreže uvodi se privremeni režim saobraćaja u ulici Milivoja Bankovića – Sićka u Kragujevcu, od danas, 9., do 24. septembra.

U navedenom periodu, vozila javnog transporta putnika na liniji sa oznakom broj 17 Baljkovac – Dom starih – Jezero, u smeru „B” upućuju se iz Ulice 9. maja pravo u ulicu Jugoslovensku do okretnice u Ždraljici, a u povratku od okretnice u Ždraljici vozila će saobraćati Jugoslovenskom ulicom, zatim ulicom 9. maja i dalje registrovanom trasom.

Privremeni režim saobraćaja uvodi se i u ulicama: Nate Radulović, Miloja Radosavljevića i Svrljiškoj u Kragujevcu, u vremenskomu periodu od 9. septembra do 7.oktobra 2022. godine i to:

– Radovi u ulici Nate Radulović prema „Planu privremene izmene režima saobraćaja u ulici Svrljiškoj (Miloja Radosavljevića) – I faza”, u periodu od 9. do 13. septembra;

– Radovi u ulici Miloja Radosavljevića, prema „Planu privremene izmene režima saobraćaja u ulici Svrljiškoj (Miloja Radosavljevića) – II faza” u periodu od 9. do 23. septembra;

– Radovi u ulici Svrljiškoj, prema „Planu privremene izmene režima saobraćaja u ulici Svrljiškoj (Miloja Radosavljevića) – III faza” u periodu od 9. do 7. oktobra.

U periodu iz I faze raskopavanja ulice Nate Radulović vozila javnog transporta putnika na linijama sa oznakama:

– 8 (Višnjak) Bagremar – Ilićevo spomenik (Stara opština) u smeru „B”, upućuju se iz ulice Nate Radulović levo, u ulicu Pjera Križanića, zatim desno, u ulicu Petra Ubavkića do okretnice, a u smeru „A” vozila će koristiti registrovanu trasu.

– 11 Hotel – Stanovo – Hotel (Data centar), u smeru „B”, upućuju se iz ulice „Kralja Milutina” desno u ulicu Radovana Mićovića i dalje registorvanom trasom.

Za vreme izmene režima saobraćaja vozila će koristiti postojeća (registorvana) autobuska stajališta.

Dodatne mere zaštite svih učesnika u saobraćaju biće preduzete po potrebi, podsećaju iz JKP „Šumadija” Kragujevac.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari