Kragujevac: Uskoro omladinske kartice sa pogodnostima za mlade 1Foto: Beta/Dragan Gojić

Grad Kragujevac uskoro bi trebalo da obezbedi omladinske kartice sa posebnim pogodnostima za mlade Kragujevčanke i Kragujevčane.

Pravo na posebne pogodnosti imali bi mladi uzrasta od 16 do 30 godina starosti koji su državljani Srbije i imaju prebivalište na teritoriji grada Kragujevca.

Ideja grada i Kancelarije za mlade je da izdavanjem omladinskih kartica podstaknu mlade na aktivno i kvalitetno organizovanje slobodnog vremena, negovanje zdravih i bezbednih stilova života, odnosno da unaprede njihov položaj.

Zbog toga je Gradska uprava za društvene delatnosti uputila poziv svim institucijama, ustanovama, restoranima, preduzećima iz oblasti edukacije, kulture, sporta, knjižarama, šoping centrima, drogerijama i turističkim organizacijama da učestvuju u pružanju usluga posebnih pogodnosti za mlade na teritriji Kragujevca.

Prijave se podnose Gradskoj upravi za društvene delatnosti, Odeljenju za obrazovanje, sport i omladinu, u ulici Cara Lazara 15, radnim danima od 08 do 15 časova ili skenirano na mail [email protected].

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari