Kraljevo: Bolnica čuva tela 13 mrtvorođenih beba

Ostavite komentar


  1. Prenosenjem ovakvih vesti drugih „medija“, pocinjete da licite na njih. Nemojte to da radite.

  2. Evo pitajte družinu iz Kraljeva Lokalni front šta ce odbornici Lokalnog fronta u Skupštini grada Kraljeva uraditi po ovom pitanju? Previše Kraljevo ima problema da bi oni marširali za Beograd (ova politčka organizacija ne može da da politički odgovor ni na lokalu, a već hoće da uskoče u Narodnu skupštinu).

    I, evo moj grad je u pitanju, biću otovoreniji: necemo životno neostavarene dripce u politici. Kraljevo ima ozbiljne i stručne ljude.

  3. To nije ništa neobično, barem za one koji rade po bolničkim ustanovama, jer gotovo sve bolnice imaju mrtvačnice i komore u kojima se čuvaju tela mrtvih pacijenata. Razlozi za to su različiti. Može da bude čekanje na obdukciju, rezultati iste, ne dolazak i nepreuzimanje tela od strane bliže i dalje rodbine radi sahrane itd. To sve može trajati veoma dugo, pa čak i celu godinu. Ukoliko se sve to ne postigne na kraju, tela se kremiraju. Ako krematorijuma nema, onda tela preuzima druga ustanova koja isti poseduje. To je takođe proces koji traje. Vi mediji, od svega ovog, pravite senzaciju i zgražavanje javnosti je neminovno i veliko zbog toga. Kada neko pročita, čuje ovakvu vest, onda tog nekog samo interesuje dali će neko otići u zatvor. Zar ne? Novinarske odgovornosti jednostavno nema i piše i izveštava javnost o svemu što mu padne na pamet, bez provere i bez obzira, a pogotovo kad je u pitanju nešto ovakvo. loše

  4. Bg Dex naravno da nije neobicno kad je sve regularno i po zakonu, a posto sam dozivjela prevremeni porodjaj u Kraljevu i rekli mi da mi je beba mrtva niko me nije pitao za saglasnost da oni preuzmu tu bebu ili sahrane. Ja svoju bebu nisam vidjela posle porodjaja receno mi je da je umrla i kraj. A ako neko moze to da radi i da krade ili prodaje bebe i menja zive za mrtve nek im Bog sudi i samo se pitam kako mirno spavaju.
    A istjerace se sve na cistac kad tad.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.