Krivična prijava zbog pretnji zaposlenima TV N1 na stranici Srbija naša zemlja

Ostavite komentar


  1. Odlično, baš mi je drago što ste podneli krivičnu prijavu. Nadam se da će tužilac reagovati. Inače, ta stranica mi je iskočila na newsfeed-u Facebook-a kao sponzorisana. Užasnula sam se kad sam videla sadržaj. Puni su poziva na ubistvo i standardnih termina iz radikalskog runa „domaći izdajnici“, „strani plaćenici“ i tako dalje… Još neutralno izveštavanje „live“ vide kao poziv na rušenje ustavnog poretka. Potpuni poremećaj! Kad sam napisala jedan jedini komentar, blokirali su me sa stranice. Ta stranica je ogledalo stanja u kome se nalazi kolektivna svest ovog naroda, na žalost. Usput rečeno, kada govorimo o „plaćenicima“, ko plaća tu stranicu da bude „sponzorisana“? Komotno bi moglo da mu se stavi na teret u najmanju ruku podstrekavanje ili pomaganje u salvi krivičnih dela koja se vrše posredstvom te stranice.

Ostavite komentar


Društvo

Advokatska komora „ignoriše“ diplomca jer je sa privatnog fakulteta 8

Advokatska komora „ignoriše“ diplomca jer je sa privatnog fakulteta

Iako su pred zakonom privatni fakulteti i njihovi studenti izjednačeni sa državnim, Advokatska komora Beograda izgleda ima drugačiji stav. Prema svedočenju jednog od studenata koji je u njoj želeo da prijavi pripravničku praksu, u Komori mu je poručeno da su nepoželjni i on i ostale kolege sa diplomom privatnih fakulteta, prenosi N1.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.