Krizni štab odlučuje o onlajn nastavi

Povećava se broj zaraženih učenika virusom korona

Ostavite komentar


  1. Jedino kod nas nema dovoljno zarazene dece da bi se preslo na onlajn nastavu.Svuda u svetu su skole zatvorene i zemlje su zakljucane,a kod nas sve radi i sve je otvoreno.Onda pocnu brojke zarazenih da rastu i onda se seti krizni stab da postri mere.Tada je vec kasno.Ja sam za onlajn nastavu i to sto pre.

    1. Онда то мења ствари, чим си ти за он-лајн наставу. Ту више дилеме не би требало да буду. Потхитно на он-лајн уништење школства и образовање.

      1. Za svakog normalnog ne bi trebalo da ima dileme da li da se prelazi na online nastavu. Naravno da treba da se prelazi, tu se najvise siri virus. Tih zurki, okupljanja i svega je non stop i bilo bez obzira na mere. Klubovi rade non stop. Da ne pricam cega je sve bilo za docek NG, praznike i ostalo, pa nisu skocile brojke. Kada su skocile? Nakon sto je krenula skola. Zimovanja isto vrlo upitno dal su nesto previse doprinela tome. Ali skole su u haosu. Medju prijateljima imam par prosvetnih radnika (Novi Sad) i vec je krenuo haos, pola nastavnika je vec zarazeno, klinci nemaju simptome ili imaju skoro neprimetne a samo seju virus.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.