Krstić: Najviše opozicije je na RTS

Nekadašnji medijski savetnik Borisa Tadića za Danas o razlozima zbog kojih je podneo ostavku u Upravnom odboru Radio-televizije Srbije

Ostavite komentar


  1. Znam da je priča o RTS-u, ali gospodine Vi ste član Upravnog odbora pa kao takav Vaš glas može da se čuje, kao i predsednikov (namerno malo slovo). A šta ćemo sa glasovima nas koji nismo „moćnici“, koji kukamo već godinam a niko nas ne čuje?
    Zar je za Vas normalno da je svaka vest propraćena sa komentarima, koji vuku na jednu strano, znamo koju? Naravno da jeste kada ste i Vi deo tog lanca, karika koja nenedostaje i traži, i izvlači, ličnu korist.
    Mada, lično mislim da je Vaša ostavka pozitivan pomak za RTS, ali, ipak, znam da će doći neko kao Vi i da će ostati isto.
    Sad se lepo prebacite na pink (malo slovo) jer, iskreno, mislim da Vam je tamo i mesto i uređujte zadruge i menjam ženu!
    Da objasnim, valiko slovo Vama je za ono što ste radili sa „Idolima“, mada je i u toj epizodi Vaša uloga bila kao i u Upravnom odboru RTS-a!

    1. Bravo! Sjajan komentar uz malu opasku da je dotični još koliko juče bio deo establišmenta koji naziva „lideri“ opozicije.
      Interesantno je da G-dinu Krstiću ne smeta uređivačka politika jednog našeg medija na kome je rado viđen gost gotovo svakodnevno?
      Ni stotinu plaćenih lupača minusa ne mogu da umrljaju ovako dobar komentar.

  2. Ma koji javni servis, svi placamo pretpalatu, obavezni smo, a oni puste Srecne ljude, naravno nije im to jedina zarada… Gde idu sve te pare… pa bolji program smo gledali pre 30god, ne meri se gledanost programa po politickom opredeljenju…. I da, kadar je star, svi koji vrede su pobegli

  3. Gospodin Krstić je ovim člankom sebi obezbedio napredak u vlasti a čak neće morati ni biti član vladajuće oligarhije

  4. Ovaj ili nije na plaćenoj funkciji ili je apanaža malecka. To je jedino objašnjenje. Inače, da je on nešto ideološki probuđen to ne priliči botu kaki je on. Garant da su mu obećeli neko primamljivo dobro plaćeno mestašce na šta upućuje jedna od pljački para za medije kada je dobio ogromne pare za izmišljenu firmu osnovanu dan pre dodele novca. Neka njima plati ono mesto!!!

  5. Ne znam zašto uopšte bilo ko ima potrebu da objavljuje mišljenje ovog prekaljenog režimlije.

  6. Ako mi bude dozvoljeno, zahvalila bih doktoru medicine Nebojši Krstiću na nekoliko spoznaja koje do jutros nisam imala.

    ‘Danas’ je afirmativno pisao o onom kampu.
    A mene je baš podsetio (kamp, ne ‘Danas’) na drženje u prirodi iz filma o porodici Adams, ali bez trunke šarma dve Kristine, Riči i Baranski. Čajetinska obuka je živa jeza.

    Onda, da Srbija ima loš imidž u svetu.
    Ajde! Pored doktora Krstića i Predsednika , Mirka i Slavka takoreći, dva zrna graška u jednoj čauri!? Ta kako to Krstić savetuje vođu, a ovaj tone sve dublje sa autogolovima… Bolje da ga ne savetuje, ako nije stvar medicinska. Ovo je moje skromno mišljenje.

    Da je pisana e-mail ostavka na funkciju izgleda u redu.
    Uvek sam mislila da je ljudski i čestito dati otkaz staromodno, gledajući budućeg bivšeg šefa u oči. U konkretnom slučaju, objasniti se sa kolegama kao prvi korak, pa tek tada kukati po novinama kao drugi korak. Vidim, stvarno su neka nova vremena.

    Da je, uprkos tako datoj ostavci, srce sagovornika ostalo u RTS-u.
    Kako da se drugačije shvate odbrane i panegirici medijskoj kući, kojih je intervju prepun.

    I jedna spoznaja koja bi pekla da je doktor Krstić neko bitan za Srbiju – on će ovo sve ponavljati i u nekoj novoj vladajućoj garnituri.

  7. Ajmo moji smekeri iz Danasa!? Nesaglediv gubitak za nas koji ‘imamo pravo da znamo sve’! Jedino mozda, ako bi ovakvu moralnu i sveukupnoobuhvatnu gromadu zamenio njegov drugar i kolega tzv basara !! Mada, i tada vrlo tesko. Svakim danom sve vise ljudi nauci najvazniju lekciju, 5ti oktobar nije nista bez 6og oktobra. Onog 2000te a i nekog buduceg !! I zato, pamet u glavu, srpljenje, sprenost i kad dodje vreme a dolazi…

  8. Ma koji javni servis? svi placamo pretpalatu, a oni puste Srecne ljude, Bolji zivot naravno nije im to jedina zarada… Gde idu sve te pare… pa bolji program smo gledali pre 30god, ne meri se gledanost programa po politickom opredeljenju….

  9. Predlažem da za generalnog direktora RTS-a dodje onaj snimatelj što je zamalo rasturio nesposobno rukovodstvo RTS-a i time ujedinio celu Srbiju… Jedino tako može da dodje 6.oktobar i da većini bude bolje… Čarobna reč-stručnjak!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.