Kuburović: Na proleće možemo očekivati promenu Ustava

Ostavite komentar


  1. Ja te nase ministre ne razumem kako je moguce da se jednostavno ne prepisu svi zakoni naprimer Francuske i da nam niko vise ne pridikuje kako nismo usaglasili ovo ili ono i ne razumem sta vi g. ministarka uopste radite kada u svom mandatu nemozete prepisati te zakone. Dovedite nekog coveka sa osnovnom skolom on ce to da uradi bolj i brze.

    1. Zašto ne prepišu? Pa kao prvo ne bi tacno ni prepisali, kao drugo njihovi zakoni su demokratski a nas napredni sistem bi od toga eksplodirao a kao trece i najbitnije oni zakon i ne pišu i donose da bi ga postovali nego da mogu jos neko vreme da cede EU pare a za uzvrat da nemas nikakvu odgovornost prema zakonima i ljudima ove zemlje.

  2. Ppsle te debate morate da raspisete referendum, a ako objasnite narodu lepo da moraju da glasaju protiv ako ne zele partijsko sudstvo i da nije dovoljno da ostanu kod kuce, vase izmene nece proci. Ja i svi koje znam glasacemo protiv…

    1. Из ваших усти у Божије уши. Да се народ освести, али…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.