Kuburović: Odluka tužilaštva se poštuje

Ostavite komentar


  1. Samo napumpane gubice resavaju problem tuzilastva one ( napumpane gubice ) ostvaraju ““saradnju svih organa““

  2. Ne zaboravite da su krivične prijave protiv Karića podnete pre dolaska DOS na vlast, posle je DOS imao vremena kao apsolutna vlast da ga osudi od 2ooo do 2o12 ali nije, čak su stopirali u sudstvu predmet, bio je i s a njima deo vlasti a kasnije su ga reketirali pretnom prijava i presude..

  3. Ako hoćemo da budemo pravna država, moramo donositi i poštovati donešene pravne odluke.

  4. Pošteniji su Karići od 9o odsto političara i lidera naše opozicije, oni su ga krali i reketirali.

  5. Ne zaboravite da su krivične prijave protiv Karića podnete pre dolaska DOS na vlast, posle je DOS imao vremena kao apsolutna vlast da ga osudi od 2ooo do 2o12 ali nije, čak su stopirali u sudstvu predmet, bio je i s a njima deo vlasti a kasnije su ga reketirali pretnom prijava i presude..

  6. "Kao građanin i kao pravnik" reče Nela Kuburović. Nisi ti Nela ni građanin ni pravnik….

  7. Problem je što slučaji Dinkića i Karića nisu dobili epilog u redovnom sudskom postupku, ma kakav rezultat bio, nego se do kraja došlo prekidom zbog uništavanja dokaza tokom nesreće i nedostavljanja podataka od strane druge države. Deluje kao da tužilaštvo nije uložilo dovoljno napora da se slučajevi nekako reše u zakonskim okvirima.

  8. Na osnovu diplomatskih odgovora ministarke uz pominjanje termina temperamentnije, zustrije, povisen ton i slicno, a sve uz prefiks ako, da se zakljuciti da je ministarka ipak primila gomilu "udaraca" recima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.