Lalić: Ukidanje "Utiska" prekretnica

Ostavite komentar


  1. G-din Veljko Lalić je poznat po tome DA NIKADA NE NAPADA DIREKTNO ALEKSANDRA VUČIĆA. Upečatljivo je bilo u emisiji N 1, gde je gostovao, gde je na direktno pitanje "Da li su mediji slobodni, i šta misli o napadima na novinare N 1" zamaglio odogovor. On je od onih novinara ..koji se mogu podvesti i služi kao primer slobodnih . tj navodno OPOZICIONOG medija. Međutim daleko je od isitne. Nema on tu hrabrost … kao "Vreme" ili "NIN" .. niti je tog kova da DIREKTNO NAZNAČI bestijalnu vladavinu Aleksandra Vučića, povezanu sa kriminalom, koji isti napadju novinare, Na sramotno ponašanje Lalića, podsetio bi ga na stihove Martinu Niemölleru..

    Kada su nacisti došli po komuniste,
    ja sam ćutao;
    jer nisam bio komunista.

    Kada su zatvorili socijaldemokrate,
    ja sam ćutao;
    jer nisam bio socijaldemokrata.

    Kada su došli po sindikalce,
    ja se nisam pobunio;
    jer nisam bio sindikalac.

    Kada su došli po mene,
    nije preostao niko da se pobuni.

  2. To pitanje je razrešeno pre par godina.Niko nije ukinuo utisak nedelje, nego ga je studio B92 skinuo sa programa jer nije imao nikakvu gledanost,protest su tata i kći izveli bez veze a bilo je mučno kada je uredništvo tv reklo istinu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.