Latinka Perović i Haris Silajdžić dobitnici nagrade Fondacije Muradif Ćato

Ostavite komentar


  1. Da nista vise ne znam, dovoljno je to da je dobila nagradu sa Harisom Silajdzicem.
    Zar ovu nagradu nije zasluzio i Ceda Jovanovic? A,nije jos.

    1. Ko se seća štetočinskih i mrzilačkih tirada, koje je Latinka Perović, na vrhuncu svoje svoje slugeranjsko-podrepaške karijere, upućivala na adresu ovoga naroda, neće biti iznenadjen što se ova precvala žena, na kraju, našla u društvu Harisa Silajdžića, fondacije „Muradif Ćato“ i „Merhameta“ što je sve to prenela agencija Anadolija?! Mislim da je zaslužila ovo priznanje koje će joj, s obzirom na njenu celokupnu karijeru biti, „kao šlag na torti“.

  2. Latinka Perovic od konunistkinje do islamistkinje. Dao Bog da pozivi pa da u dalje evoluira.

    1. Latinka Perovic svojim zivotom dokazuje da je Tito bio u pravu kad se otarasio srpskih liberala. Oni su implicitno zagovarali drugu Jugoslaviju ili Jugoslaviju bez Jugoslavije. No kako je to bila njegova ideja, stari lisac naravno nije dozvolio da mu ukradu sou. Reforme koje su zagovarali, demokratizacija i decentralizacija, dovele bi do istog onog do cega je na kraju i doslo, samo sto bi Srbija svakako
      prosla bez druge Srbije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.