Lečić: Spreman sam za poligraf

Povodom optužbi Danijele Štajnfeld

Ostavite komentar


  1. Poligraf? Nece moci cika bane. Nego advokata za ruku pa u apsanu. A tamo te jedva cekaju, lepi

    1. Kako nece moci poligraf , kad nas predsednik stalno insistira na poligrafu ? I tvrdi da niko ne moze prevariti tu masinu . Ispade sad da je za nekoga poligraf dokaz nevinosti ili krivice , a za Lecica to ne vazi . Zasto ?

      1. Ne bi trebao niko da ide na poligraf, jer to cudo je nepouzdano. A znajuci Srbiju verovatno i stranacki pristrasno…

        1. Posle svega će i ovo biti samo još jedan obračun sa političkim protivnicima !
          U zadnje vreme svaki dan se izmisli neka afera ,kolko da nam nije dosadno ,tipično zamajavanje naroda .
          Nadam se da nisam u pravu , videćemo .

          1. Lecic politicki protivnik!? Kome? Nije ni Lutovcu a ne Vucicu. Van kruga dvojke nema ni 200 simpatizera.

        2. Поготову је непоуздан када се ради о професионалном глумцу са многогодишњим искуством убедљивог представљања различитих људских личности.

    2. Zasto apsana? Red je da se prvo dokaze krivica… ili nismo nista drugaciji od onih koje na ovim stranama svakodnevno zelimo da skinemo s vlasti?

    1. Ili uništavanje života, zdravlja i karijere jedne glumice.
      To će reći sud, ne ti.

      1. Misliš, gledaoci? Sud se izjasnio čim je ovo Alek pustio. Ako me razumeš, ili si suviše mlad da ukapiraš?

    1. A vi ste, dragi @Mk, sudija po profesiji ili pro bono delkate presude po portalima?? Plasim se da cete vi i armija slicnih, po okoncanju ovoga kao i slucaja M. Aleksica, doziveti veliko razocarenje i upoznati se sa pravim znacenjem termina samopromocija koju besomucno vrse tuziteljke.

      1. Ti zameraš Mk da je on sudija i da je on presudio. Pa ti isto činiš. Ti si presudio da Laka i Mika nisu krivi i da treba samo da čekamo da neko objavi tvoju istinu!

        1. Ne „neko da objavi moju istinu“ vec sud da objavi istinu, kakva god da je, a ne pro bono sudije.

        2. On se, za razliku od tebe, vodi osnovnom sudskom praksom, da je svako nevin dok se ne dokaze suprotno.

          1. Slazem se. Problem je sto on moze lako proci poligraf. Ako ste slusali snimak, to sto je on bio sa Danijelom za nju to treba da bude cast jer on „ne postuje“ svaku zenu tako. Njih dvoje potpuno razlicito gledaju realnost. To vise nije ni moja rec protiv tvoje. To je moje uverenje protiv tvog. U njegovoj glavi on je tim cinom nju ispostovao. Za to ne moramo da cekamo presudu, culi smo.

      2. @A sram.Dokle ste vi stigli da zovete samopromocijom kod onih zrtava koje su na kraju uspele da javno izreknu ime svog mucitelja(silovatelja).Zar se ne stidite pred Bogom i pred ogledalom?

        1. Aha, vi znate da su to zrtve, a Lecic silovatelj. Bilo bi lepo da odsetate do Kataniceve ulice i tamo, a ne ovde, prospete pred tuzilastvom ta „saznanja“. „Zar se ne stidite pred bogom i pred ogledalom“ kada tako bestidno presudjujete ljudima? Predlazem vam i promenu nicka-a. Najadekvatniji bi bio „Monopolista istine“.

      3. Neko je sudija po portalima a neko advokat…
        Što se tiče presude nije to presuda već topla preporuka.

        1. A neko je po portalima savesni radenik u okviru predizborne kampanje te priljezno ispunjava, od morala oslobodjene, obaveze kojih se prihvatio povodom iste. P.S. Advokat jesam i to ne po portalima vec po profesiji. To vam je jedino tacno i suvislo u danasnjoj gomili somnambulija.

          1. Kao neko ko se bavi advokaturom i poziva na dokaze mnogo pretpostavljate a to nije dobro ili je to posao advokata pa mu onda to dodje kao profesionalna deformacija… Svaka vama čast na Vašoj profesiji, zaista. Može u nekim slučajevima da bude plemenita profesija. Mada mislim da bi svoje pravne veštine trebali da šiljite na nekom drugom mestu a ne na portalima. Trošite vreme uzalud.

  2. silovanje je jedan od najgnusnijih zlocina koji zasluzuje najrigoroznije kazne

    1. Analizirajući komentare ovog nesrećnog slučaja možemo secirati psihološko stanje i mentalno zdravlje nacije… Neko od ovo dvoje glumaca laže, ali većina Srba je bez ikakvog dokaza spremno jedva dočekala trenutak kada će se neki najveći među nama naći na zemlji i kada će ga i oni šutnuti u glavu čisto da potvrde Dučićevu tvrdnju o Srbima i njihovom odnosu prema svojim najvećim glavama… Gde je u ovom slučaju pretpostavka nevinosti dok se ne utvrdi suprotno? Da li treba Lečić da dokazuje da nije kriv ili tužilaštvo sa ovom meni nepoznatom glumicom da dokazuje da je kriv??? Da li sada ja kao običan čitalac i posmatrač mogu da Vas pitam, šta sprečava bilo koju ostavljenu devojku da optuži partnera da ju je silovao??? Čime se odbraniti kada Vi, gospodo, gladnih lavova koji jedva čekaju da rastrgnu bilo koga jedva čekate mig da skočite na nekoga. Za mene je Branislav Lečić nevin dok se ne utvrdi suprotno i naravnoda će otići na poligraf, zašto Vam to sada smeta, ali ako se utvrdi suprotno, Branislav Lečić će robijati najmanje 15 godina, ali, za ime Boga, sačekajmo epilog.

      1. Potpuno se slazem. Neoprezno su mnogi postupali u slucaju Aleksica, za kojeg je bilo skoro ocito da je tacno ali ne moze se pre presude u javnosti bez rezerve presudjivati. Sada je situacija vrlo delikatna, sada je jedna rec protiv druge i opet mnogi i mediji i javne licnosti se opredeljenjuju. Takva postupanja u javnosti dovesce do toga da ce neko odgovorati bez razloga, ne znam da li je to Lecic ako je prav ili ce biti neko sledeci ali u drusrvu je stvorena gotovo dogmatska teza da koja god zena se pojavi u javnosti da je silovana to je skoro sigurno tako sto je opasno.

  3. Prilika za ulogu karijere.
    Iz poruka koju je Leka slao voditeljki Hristini Stoljijković se vidi jedna inovativna tehnika zavođenja. Paceri, vidite kako se to radi:
    “Tvoja astralna, vibrantna energija odiše pameću i erotikom.“
    Leka je prvo obratio pažnju na intelekt voditeljke i pokazao da je zainteresovan prvenstveno za njenu duhovnu stranu i da je erotika tek prateći, logični element spoznaje. Jer, podrazumeva se da pametne žene imaju noge od dva metra i da je jednostavno nedžentlmenski to ne primetiti.

    1. Otmeno ,inteligentno, šmekerski Svaka mlada žena želi da joj ovako nešto muškarac kaže.Eto, jedna se već pohvalila.

  4. da bude onaj „čika“ što u ladici čuva zapisnik policijske patrole o poseti „jednom“ stanu zbog galame???!! Možda bi postalo jasnije i zašto do sada nije reagovalo tužilaštvo??!! A i zašto radi na razbijanju još ovo malo što je ostalo od DS-a!!?

  5. Leka, sad kad te opletu i Vucicevi i Djilasovi botovi, nece ti biti dobro.

  6. E Bogami spasice ga polgraf, jer su mnogi do danas na njemu dokazali nevinost.Ali da poligraf proveri I mladu damu.

  7. Čemu poligraf, neka presudi Munjeviti Sipač Istine, ionako je on jedini etalon za to u Srbiji? Pominjanje poligrafa, koji na Sudu nema nikakvu težinu, vode Leku do AV pećine, pa je sad jasno zašto je iznutra cepana DS

  8. Za ocekivati je da iskusan glumac moze da kontrolise svoje reakcije na poligrafu.

  9. Činjenica da se neko tereti za gnusno i teško krivično delo ne znači da treba ignorisati prezumciju nevinosti osumnjičenog, a ovaj čovek je već osudjen od svih organizacija , mnogih javnih ličnosti ,kojima se daje prostor u medijima ,da je to nedopustivo u jednom pravno uredjenom društvu.

    1. Ovo je uobicajeno i u najuredjenijim zemljama. Sud ne sme da ga osudi, ja kao privatna licnost mogu da radim sta hocu.

  10. Puna podrska velikom glumcu ! Lici mi na pokusaj da se preko njegove glumacke i ljudske velicine dodje do slave i karijere koje nema.

  11. Pitam se samo kada će mlade botovke grada Leskovca da smognu snage i da krenu Danijelinim stopama!

  12. Naucio trik od Vucica! Posto bude poligrafisan od sreane Vucicevog poligrafiste,dobice sertifikat da je nevin.Zauzvrat, Lecic ce izaci na izbore kao konstruktivna „opozicija“!

  13. Svrstavati se a priori na jednu ili drugu stranu znaci da ili ste nezreli i neodgovorni ili ste tendenciozni.

  14. Zašto demokratski Danas briše komentare koji staju u odbranu pretpostavke nevinosti građanina Lečić Branislava???

  15. Sta pricas, covece? Sta ti znaci poligraf? Sta dokazuje?! Nista, bre! Sta je s tobom, zaista?

  16. Gledaju sve ovo ovi iz SNS-a i smeškaju se. ,“ Al smo pametni“ Gde ćete vi protiv nas? Vele oni.

  17. Uopšte nemam nameru da komentarišem krivično delo koje je navodno izvršeno. Samo ovo bih rekao: Lečiću, Ti i ja se znamo od početka marta 1991. Poznajući Te, nisam sklon da poverujem da Te je starost do te mere ‘pohabala’ da si počeo da startuješ decu? Čoveče, šta god da je bilo (a to će sud da utvrdi), šta Ti ima da se druziš i upričavaš sa detetom 21 godinu starim, pa bili 300 puta kolege i „vozili isti trip“? Moja dobra poč. baka je govorila, „Ko sa decom spava – popišan se budi“ .. Gđica Štajnfeld je očigledno dozivela nešto iz čega se teško čupa, i ja joj zelim samo najbolje i svaki Boziji Blagoslov. Samo, šta si Ti Lečiću trazio u njenoj blizini, to je za mene misterija.. Mozda bi trebalo da popričaš sa treniranim profesionalcem o svojim unutrašnjim dilemama. Budi dobro, čoveče..

  18. Treba saslušati svakog. I sve sto se kaze mora i da se dokaze. Ovakva optuzba je ozbiljna i nece prici nekažnjeno ako je lazna

  19. Računa na poligraf jer nema šta da izgubi. Ako prevari poligraf onda ima jak argument da mu ss smesta što nema veze jer je lik postao politički beznačajan dok ako ne prođe poligraf onda će opet ići na to da mu je smešteni itd što su gluposti. Neka mi neko da samo jedan logičan da njemu bilo ko nešto namesti koji je motiv? Politika tu je manji od 1%. Stvarno ne mogu da razumem neko kaže namešteno a nema ni jedan logučan motiv. Plus tu je snimak sa zvukom za koji dotični kaže da je komad. Pa lad je komad neka donese ta deo komada koji je igde u svetu zabeležen na bilo kojem jeziku tim redosledom reči!

  20. Došlo vreme da ako niste bili bar jednom na poligrafu kao da niste ni živeli.
    Svako ko imalo drži do sebe se bukvalno gura da ga poligrafišu.
    Molim vas četvrt hleba, parizer i jogurt.
    Da li ste bili na poligrafu?
    Ne.
    Onda ne mogu da vas uslužim, ne znam da li me lažete ili stvarno hoćete parizer, hleb i jogurt.

  21. Povodom ovog a i ostalih aktuelnih „slučajeva“ predlažem da otvorimo javnu raspravu da započnemo sa celokupnim ukidanjem pravnog sistema u ovoj državi jer bolje da imamo u svakoj mesnoj zajednici poligraf i obučenog poligrafistu nego sve ove sudove,tužilaštva,i sve ostale pravosudne institucije.Žalbu na rezultate poligrafa uputiti u drugom stepenu NJEMU,bez prava na vanredni pravni lek.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.