Lekar koji je Vučiću vratio medalju sada je na izbornoj listi SNS

Ostavite komentar


  1. Pa naravno. Nije on vratio medalju sto se ne slaze sa SNS-om, nego je proradila sujeta jer nije dobio svoj „deo kolaca“. Ljude u Srbiji jedino sto moze da iznervira kod vlasti da ne dobiju voj deo plena, za ostalo ce vec nekako da nadju izgovor.

  2. Da li ce gospodin Doktor dobiti nazad orden koji je vratio?
    Rekoh, pa kad se prodao što da ne bude i rektoraktivno!
    Možda će te medalja koju su deleli AV i Toma vredeti nešto na buvljaku…

  3. Kada su Srbi mogli da menjaju veru, mogu da menjaju i stranke i načela. Interes iznad morala.

  4. „…po kriterijumima navedenih kriminalaca…“ pa Rističeviću oni ti sada kažu; „Dobro došao u društvo po našem kriterijumu“. Narode shvatite već jednom da je izlazak na glasanje vrlo ozbiljna i odgovorna dužnost, zbog sebe i svog obraza ne nekog drugog ko prodaje veru za večeru…

  5. Pa naravni sta ce u opoziciju kad je ona nesigurna ,neodgovorna hoce covek da bolje zivi kako je Bosko preso pa nistaaa

  6. I kolika je cena, da znamo!
    Zbog lične promocije i pozicije u stranci ste napravili ovaj šou! To samo govori sve o Vama! Ostaće trajno upisano! Niko se nece secati Vase karijere!

  7. Nestranački kandidat na listi sns? Ovo još čuo nisam. Prošle godine vratio medalju? Naravno,sa medaljom ne može ništa ali fotelja…to je već nešto drugo. Bravo,doktore,pokazali ste svoju cenu.

  8. U Srbalja poštenje i nije baš neka vrlina, naprotiv. U nas najprihvatljivija poslovica je: „Svako ima svoju cenu, samo poštenog treba POŠTENO platiti“.

  9. Ako hoće da nešto uradi za svoj grad,to može samo ako je uz vlast. Njegov potez će doneti u grad pare i investicije. Doktor je dobro procenio. Od jalovih priča protiv vlasti nema ništa. Bravo doktore.

  10. Treba uvesti zakon o politickim pripadnostima,svako ko se bavi politikom ne sme se baviti drugim profesionalnim aktivnostima!! Ovom bih uzeo dozvolu za rad,pa kad ‘gospodin doktor’ zavrsi sa politikom onda moze da nastavi kao doktor,ali ne specijalista,a ne,ponovo iz pocetka,staziranje,pa opet specijalizacija,pa onda ako nije jos ispunio uslov za penziju mozda neku vecu funkciju,mada bi mu i tu ogranicio mogucnost napredovanja! Sramota,ovaj ‘Kon-virus’ uhvatio pola zdravstvenih radnika!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.