Lice sa Interpolove poternice dobilo posao od države

Kontroverzni rumunski biznismen Sebastian Gica, blizak prijatelj Vučićevog savetnika, nabavio računare za Ministarstvo finansija

Ostavite komentar


  1. Fino neko društvo. Interesantno, ovako mala zemlja a ogroman broj korumpiranih na odgovornim mestima, veliki broj prevaranata, lopova, muljatora i sličnih spodoba da to nije normalno. Spasa nam nema u zemlji nameštenih tendera, kupljenih diploma, ukradenih doktorata, bratskih konkursa, veza, štela, Granda, Pinka, starleta, političkih „vazduplohova“, stranačkih botova, kriminalnih skotova, navijačkih debila, klošara, prosjaka, alkoholičara, narkomana, promoterski,kontraverznih biznismena, sve većeg broja graničnih prelaza, stranaka, lista i besplatnih novina sa naručenim tekstovima.Tako da mi sve liči na Orvela.

  2. Ofšor snsrbistan skendera volkana u dobrim je odnosima sa ostalim balkanskim kartelima.

  3. Изгледа да ми примамо све преваранте које матична држава тражи.

  4. Ajd da vidimo istraživačko novinarstvo … imate li petlju ?
    Malo dublje to oko ProInter-a, da vidimo koje su to državne institucije najviše koristile usluge ProInter-a, koje poslove su završili, odakle su izbačeni jer pravih IT resursa NEMAJU. A vezana lica i firme, koje su firme uzeli tako što su ih neplaćanjem doveli do propasti ?
    Može i oko Gice, svakako, interesantno, internet konsultanti za kampanju SNS iz RO, kako čovek sa poternice živi u Bgd mesecima, od kojih para kad je od sopstvene države i Interpola u bekstvu ?
    Da li ga je bilo u posetama državnim ustanovama Srbije (a jeste), neki trag bi mogao (morao) da postoji ?
    Može biti da je tu da pomogne Premijerki oko digitalizacije ?
    Ako nema dalje novinarske, savesne i nepristrasne istrage, onda je ovo samo članak … skoro pa ko u tabloidu.
    Novinari, pokrenite se.

  5. Prointer može da sruši ovu vlast kao kulu od karata. Takve malverzacije su nezapamćene u novijoj istoriji Srbije. Sad su se spojili i sa Dodikovim sinom. Šta tek tamo rade. Inače ta ekipa je povezana sa BIA i najužim državnim vrhom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.