Licemerne poruke vlasti

Za gužve i nepoštovanje mera u zimskim centrima odgovorni su država i lokalne nadležne službe

Ostavite komentar


  1. A kontrolise li neko mere u Beogradu? Prosetajte inspektori malo po otvorenim i zatvorenim trznim centrima, po pijacama i prodavnicama, udjite u autobuse i tramvaje… i eto para u budzetu!

  2. Ovi doktori iz tzv. kriznog štaba samo zamajavaju javnost svojim preporukama iza kojih se kriju, ne odlučuju ništa, ne smeju da se suprotstave političarima kojima služe kao paravan, jedan kaže da se situacija smiruje a drugi istovremeno kao „preti“ zatvaranjem kafića, petljaju sa brojem zaraženih i preminulih,… Kako ih nije sramota i plaše li se odgovornosti zbog preminulih pacijenata i zdravstvenog osoblja? Nadam se da će neko odgovarati za ovakvo katastrofalno stanje! Možda ministar zdravlja koga nešto nema nigde poslednjih dana pa vakcine mora da raznosi lično Brnabićka i njen šef?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.