Ljiljani stigla prijava zbog blokada tokom kojih je bila na poslu: Bizarno je da se vodi postupak protiv mene, postoje dokazi

Ostavite komentar


  1. Policajac je prevarant i mora da odgovara zbog zloupotrebe položaja, nesavesnog rada ili bilo čega, i da mu više nikada ne padne na pamet da krivotvori prijavu.

  2. Ako ovo nije povod za nove proteste onda ne znam šta je.I treba insistirati da policajac koji je napisao lažnu prijavu bude suspendovan.

Ostavite komentar


Društvo

MUP pružio međunarodnu pravnu pomoć Nemačkoj 10

MUP pružio međunarodnu pravnu pomoć Nemačkoj

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštilo je danas, postupajući po zamolnici za pružanje međunarodne pravne pomoći Nemačke, učestvovalo u međunarodnoj policijskoj akciji povodom prevara preko „kol centara“ vršenih od strane međunarodne organizovane kriminalne grupe, kojima je oštećeno više građana Nemačke u iznosu od oko milion evra.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.