Ljubičaste kecelje za patrijarha Pavla, Teslu, Pančića, Pekića…

Feminističke aktivistkinje ukrasile spomenike po Beogradu

Ostavite komentar


  1. И ја сам за равноправност мушкараца и жена, а то повлачи да се у наредних 30 година не прими ни једна жена у школство, здравство, судство и на канцеларијске послове све док се не изједначи број мушких и женских запослених.
    И да се некако учини да мушкарци могу да рађају децу … И да носе сукње у јавности, жене већ носе мушке панталоне па су мушкарци дискриминисани.

  2. Zivimo u izvitoperenom drustvu u kojem je zabranjeno osudjivati ovakve seksisticke gadosti, jer dolaze od pojedinih pripadnica zenskog pola. Da nesto analogno ovome urade muskarci, bili bi na stubu srama. Sto se prava na abortus tice, svako ima slobodu da radi sta hoce ali posle za to mora i da plati. Karmicki dugovi moraju da se otplate, pre ili kasnije.

  3. Mnogo jadna akcija ovih feministkinja. Pokušavaju da se copy/paste metodom bore za nešto gde ovde nema problema – same ga izmišljaju. Ovo poslednje o ženama u nauci je potpuno besmisleno. U Srbiji prema podacima UNESCO ima 48% žena u nauci za razliku od Holandije gde ih je 25%, Francuske 27% ili Nemačke 28%… Zašto nisu čule za njih? Verovatno zato što sa naukom veze nemaju, već je bitno samo da se laprda.

  4. Kecelje su brzo sklonjene a akcija naisla na osudu drzave i crkve.
    Kakva sramota i za crkvu i za drzavu.
    Pa nije crkva Irinej.
    Taj covek tzv. Patrijarh
    je sramota za crkvu i vernike koji je protest zena nazvao “divljastvom“ i “sramotom“.
    Sramota za zenski rod je i ova botoksirana i napuderisana Zorana Mihajlovic.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.