Lončar: Neki mediji preko kriznog štaba ruše Vučića

Ostavite komentar


  1. Pa mozete da „insistirate na reviziji“, medjutim ko ce sada vama vise da veruje ? Protiv vas je vec bilo 4000 potpisanih lekara. Vi sada mozete da radite jeftinu vadjevinu na temu iznosenju neistinitih podataka o smrtnosti, u vreme odrzavanja Vucicevih izbora, ali vam nije dopusteno da se vec ko zna koji put dziberski odnosite prema novinarima. To vi ne smete da radite dr oncar, iako to radi sa uzivanjem vas sef! Zaneli ste se malo, niste vise spoljni saradnik zemunskog klana. Ostavku koju ste satro napisali mozete da ponudite i gospodji Kisic-Tepavcevic, ona ce vas najbolje razumeti. Deluje da ima empatije vise od svih vas, koji bi trebali da nestanete sto pre to bolje.

  2. „..Neki mediji preko kriznog štaba ruše Vučića..“
    – Vi iz tkz. kriznog štaba i „struka-bruka“ ste A Vučiću toliko potkopali temelje još tokom vanrednog stanja da je pravo čudo kako na zadnjim izborima nije propao.

  3. Sam Vucic se petlja u sve i sva i zato ga i treba prozivati za sve u sta se bespravno mesa Da radi samo svoj posao, da svoje privatno skolovanje ne promovise kao decacki uspeh, niko ga ne bi povezivao sa kovid 19. A posto je bio strucnjak za respiratore, maske, mrtve i zarazene, zac broj grobnih mesta i da li ih ima dovoljno ili ne, zato i treba da primi kritiku. I koristim priliku da ga zamolim da mi pomogne da ja ostvarim svoje snove-neka sidje sa grbace ovog naroda i odustane od projekta kulta licnosti.

  4. Kada te uhvate da lažeš, formiraš komisiju, ona će za dve godine doneti zaključak, savršeno a mi svi se zakopčavamo na leđa. I na kraju, pa šta ako je cilj vučić, nije on sveta krava.

  5. Kako se uvek kada ih se zatekne u lazima vade da neko odmah rusi Vucica. To je tako prizemno da nemam reci.

  6. Neverovatna blamaža dr Kona! Od Lončara smo navikli na bezobrazno ponašanje prema novinarima, ali se pitam za koliko novaca ili čega već je dr Kon prodao dostojanstvo i obraz. Najpametnije bi mu bilo da od sada pa nadalje zaćuti i ne obraća se javnosti ni na koji način. Bruka i sramota, kako je moguće da to ne primećuje, a ako primećuje kako mu ne smeta…. Šatro, mi nismo razumeli to što je on rekao! Muka mi je od svih njih…

  7. Samo fotografija na kojoj se dotični grli sa nekadašnjim vođom zemunskog klana, dovoljna je u normalnim zemljama da nikada ne bude na javnoj funkciji, već predmet istrage. Nakon Pašića i mediokriteta oko njega, ovo je najgora vlast u istoriji Srbije, sa više od 200 afera. Lustracija za sve iz devedesetih, bez izuzetka.

  8. Da li u ovoj drzavi postoje udruzenja novinara koja ce se oglsiti i uzeti zastitu od verbalnih nasilja predstavnika najvise vlasti prema novinarima. Buduci da ste i vi novinari dragi Danas, nemojte cenzurisati ovo centralno pitanje.

  9. Je li politicki papagaju, da li je krizni stab Vucicev? Ako nije, prestani da krestis, dosadni ste sa svojim vodjom, ako ste zaljubljeni u njega opstite sa njim a ne sa narodom.

    1. Opsenje se definise kao vid saglasno odnosa izmedju dve strane. Ovo sto oni rade je silovanje.

  10. Dosta vise s tim vucicem, popeste se na glavu. Sta god da neko nesto kaze ispada rusi vaseg gurua. Aman bre vise ljudi vodite ga kuci ako mu se divite toliko. Vecinu normalnih gradjana taj sarlatan ich ne interesuje.

  11. Ovi nazadnjaci uopste ne podnose nikakvu kritiku,da li je moguci da su svi mentalno isti,prosto za neverovati

  12. Ma da,
    kad god se ne slažete sa pitanjem,
    čuvena rečenica uvlakača ,
    bljak.
    Bedno doktore.

    Ono kad doktor Smrt kaže novinarki da bi joj bilo drago da ima više mrtvih.
    Ludak.

  13. Zar je malo pisanja o Lončaru.Radostan što više nizašta neće odgovarati,samo da ga skinu ,a da nizašta neodgovara se uvlači Vučiću.
    Kod Vučića je poznato ,ko ga spominje i hvali,sve oprošteno,jer i njemu klepetušu kod poštenih srba svi čuju

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.