Lončar: Kapaciteti kovid bolnica u Beogradu popunjeni

Ostavite komentar


  1. Pa lepo, najzad van treba i Sabac. Nadam se da ces doci i o kapacitetima razgovarati sa aktuelnim gradonacelnikom, jer, korina je cudo- miri nepomirljivo!

  2. Bolnicu u Aranđelovcu za koju je pre neki dan rekao da će biti pretvorena u kovid njegovi prijatelji vd direktori koji treba da su u penziji su razneli pod izgovorom renoviranja jer 10,5 miliona evra treba utrošiti i skinuti kajmak sa njih pa su iskoristili prvi slobodan termin i krenuli u rušenje, a lončarovi bivši sugrađani će na livadi da leže kad nestane kapaciteta u okolnim bolnicama. Ko još pri zdravoj pameti kreće u renoviranje cele bolnice u jeku pandemije?

  3. Nema tu problema. Jedna rakijica i soping u Milanu

  4. Kada su svi govorili izbori nisu bezbedni i NIKO NIJE ODRZAO UTAKMICE A PUBLIKOM, mi smo slavili pobedu nad virusom i pozivali na izbore

  5. Zašto ste srušili Šilerovu žuti lopovi?Tamo gde je završio specijalizaciju naš ministar,gde je njegov šef igrao šah sa drugarima,tamo gde ima mesta za nekoliko glasača…Samo čekajte da se obratimo onim 70 posto koji su glasali za nas.

  6. Znam da ce mnogi ovo nerado cuti (ako se uopste i objavi), ali posle ovih silnih demonstracija sta mislite dal ce biti jos poneki oboleo??

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.