Lončar: Molio sam Bobana Gašića da bude predsednik nadzornog odbora KC Niš

Ostavite komentar


  1. Ministar nije imao mnogo stručnjaka na raspolaganju: ljudi od njegovog najvišeg poverenja, iz Zemunskog klana, ili su mrtvi, ili u zatvoru, a nije jdnostavno poveriti nekom upravljanje velikim kliničkik centrom ako u njega nemaš potpuno poverenje da te neće izdati. S Batom Gašićem čvrsto ga je vezala afera helikopter, i poslovi koji su usledili, ali az sada je u Srbiji još uvek neobično da neko istovremeno bude i šef tajne policije i da poostane šef kliničkog centra, ali to ne važi za brata, brat je nešto drugo, i stoga eto odličnog, najlogičnijeg izbora.

  2. PROVIDNO, u svemu Vučićevi maniri i komande, i eto vam BURAZERSKO KUMOVSKE države u pravom smislu te reči ! SRAMOTA, ministar zdravlja po ulici skuplja kadar da mu vodi klinički centar ! SRBISTAN ! ! !

  3. DALI JE I batica od brata mu Bata Santosa istog,obrazovanja,,za ovkve patriJotske,DILOVE,,ili j ei njega,,upoznao,dok je čekao da se teleprontuje za slikisanje pred PAD HELIKOPTERA,NA SURČINU,ili pak dokse,,slučajno,bavio,lečenjem,,člana zemunskog klanaau Šilerovoj,a,,nije znao,, o ,,kom se,,pacijntu,radi,,Od SAMOG,AKTA ,,DELOVANJA, GORE I BESKRUPULOZNIJE JE UVEK, I JEDINO,,OBJAŠNJENJE,,,.,,SREĆOM,, PA JE OVO JOŠ JEDNA.REPRIZA ,,DR,,MALIJEVOG,SLUČAJA ,JELKA,,,I nadasve uvrežene ,,respektabilnije,, i,nabubrele ,, bratije,,,,spasitelja,,..

  4. Za predsednika Nadzornog odbora imenuje se čovek koji "vodi uspešno firmu i proizvodnji zna da organizuje". Ovo je atak na zdravu pamet i zakon. Nadzorni odbor ništa ne organizuje, a u medicinskoj ustanovi ništa i ne proizvodi. Nadzire, npr. tendere za nabavku opreme i medicinskih sredstava i zakonitost rada u ustanovama – to je privlačno po sadašnjem stanju te treba imati svoga čoveka, privrednika iz ma koje struke, pa makar nemao veze sa medicinom.

  5. Covek ima uspesnu firmu za proizvodnju ratluka, to ga je valjda i preporucilo za ovako odgovornu funkciju..

  6. Ah , mati mila,mati draga! Pa dna ,sad znam,zaista nema!Ovaj gangster Loncar da moli Bobana da vodi Klinicki Centar!!!!!Kao ako on to ne prihvati, propasce Centar,jer se uverio u strucnost Bobana!A Boban pakuje vec 20 godina ratlike,keksice i grisini!! Vucic je vec otvorio prozor, idem odmah da skacem!!!

  7. G-dine ministre, ako pozicija g-dina Gašića podrazumeva "rukovođenje u velikoj organizaciji" i ako mu to ulazi u CV, bez obzira što nije plaćena kako vi tvrdite, onda je g-din Gašič nakon isteka te funkcije viđen za nekog velikog direktora ili ministra. Imaće dovoljno godina rukovođenja da ispunjava uslove bilo kog konkursa.

  8. Ko bre radi džaba, pa zato su nam novogodišnje jelke po 80 000 evra. Lopovi jedni. Zašto ni jedna vlast neće da donese zakon o poreklu imovine? Neće jer se boje da će njih potkačiti prva sledeća vlast. Kradu bre nemilice, a ne razumeju da seku grane drveta gde su oni na najvišim granama. Neće moći da siđu bez odsečenih grana nego će tresnuti o ledinu. Džabe njima što će nakrasti kad oko njih budui sve gladna usta oteće od njih.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.