Lončar: Nije na vreme upućen zahtev za pomoć malom Dušanu

Ostavite komentar


  1. Seregej Trifunovic po ko zna koji put dokazuje da mu je od rada njegove humanitarne organizacije mnogo vaznija politicka borba, sve to cini samo iz mrznje prema Aleksandru Vucic. Ali to samo govori o njemu kao licemeru, a deci kojima je pomoc potrebna nadam se da dce ozdraviti i nastaviti da se raduju. Ministar zdravlja Zlatibor Loncar je rekao da nije na vreme uputio zahtev za dobijanje novca iz drzavnog buzeta.

  2. Dusan i jos 120-toro dece otislo na lecenje, bice uplaceno za jos petoro…Bravo za ove poteze! Ti mladi zivoti, koji ce, verujem biti izleceni su buducnost nase zemlje, a njihovo ozdravljenje najvece zadovoljstvo

  3. Gspodin minister se lepo izvukao iz strašne sudbine jednog dečaka . Nadam se da je o tome mogao da sazna na svakom kiosku! Naravno da nije jer tada odgovornost pada na njega. Birokratija prijatelju i vi ste deo tog odličnog sistema. Stamotna izjava!!!

    1. Sergej Trifunovic je pomogao mnogoj djeci Srbije i ovo nije prvi put.Sav narod Srbije prati ovaj slucaj malog Dusana osim vlade Srbije,jer ovaj ministar Loncar u stvari porucuje da oni nisu culi za ovaj slucaj,jer da su culi bilo bi normalno da su se ukljucili.ako se moze ukljuciti svaki obicni gradjanin u ovu akciju kako to vlada Srbije ne zna za Dusana,i jos trazi neki zahtjev.Valjda je jasno da je Sergej natjerao vladu da se ukljuci koja je do tada bila nezainteresovana.ovdje se radi o zivotu djetete i vi botovi ne treba da se javaljate jer donosite samo nesrecu narodu Srbije o pravdate sve i ono sto se ne moze opravdati.U Srbiji ginu radnici kao da je ratno stanje i to Vucic pravda kao normalno stanje,dogadja se svuda,i kada ga demantuju, da se to ne dogadja nigdje kao u Srbiji on kaze ,izvinite bio sam malo glup.l

  4. A zbog cega uplacuju nevladinoj organizaciji tolika sredstva a ne direktno stranoj bolnici? Opet neko muljanje. Kojoj organizaciji?

  5. Zao mi je sto zahtev nije popunjen na vreme, ali drago mi je da je neko odreagova i da je pomogao malom decaku.

  6. E dodjemi da branim Loncara mada je on dobrano skratio prava iz zdravstvenog osiguranja, pravdajuci to restrikcijama. Jednostavno ministar zdravlja je rekao -pa ljudi jednostavno moramo postovati PROCEDURU. Ali, avaj za NEKOGA PROCEDURA NE VAZI, i on radi sta hoce i kad hoce. Zato se Loncar ni kriv ni duzan nasao u nebranom grozdju. A, inace ovom malisanu zelim da sto pre ozdravi, ali imajuci u vidu ranije slucaje dece za koje su se skupljale pare, samo ne kao sada iz drzavnog budzeta i od tzv NAVIJACKIH GRUPA (citaj dilera droge), bojim se da ne bude neuspeh, jer svi oni koji su na ovaj nacin leceni u inostranstvu nisu vise medju zivima.Na osnovu uznemirenosti ministra zdravlja i okolnosti kako se na brzinu prikupio novac za lecenje ovog detete, gde je „anonimni donator“ dao 70.000 evra, a resto Radojicic iz gradskog budzeta, sumnjam da je ovde u pitanju zloupotreba teske bolesti jednog deteta radi uzimanja i inosenja u inostranstvo drzavnog novca.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.