Lončar o korona virusu: Brojevi znatno bolji za Novi Pazar ali i celu Srbiju

Ostavite komentar


  1. Sto se opustanja tice vi ste ga , zajedno sa vasim sefom vec obavili sa fudbalskom utakmicom i prilikom izbora. Sinoc je odigrano finale Kupa u Nemackoj u Berlinu, bez publike. To govori dovoljno o razlici u odgovornosti i nivou svesti. Tako da vam dobronamerno predlazem da stavite masku u usta. Bolje.

  2. Spin doktor. Tako si pricao pred izbore da je sve super i fino. Mrš bre, Godinu dana će ovo da traje najmanje, Ljudi pamet u glavu.

  3. Situacija je katastrofalno losa, sve gora i gora i nemamo pojma sta da radimo. Kao ni do sada

  4. Glavno da ste u vladi i ministarstvima još odavno uveli obavezno merenje temperature i dezinfekciju ruku na ulasku a ostale firme neka rade kako hoće. A i testiranje kontakta plaća poslodavac (dravni organ).
    Svakom razumnom čoveku je jasno šta treba preduzeti (još od ukidanja vanrednog stanja) ali ova vlada kao da hoće da se svi zaraze da bi manje para dali za vakcine npr. Ko zna koji su tu interesi u pitanju. Zaštita zdravlja sigurno nije.

  5. sa 340 spalo na 300 i sa 9 mrtvih spalo na 5 i njemu je to znatno bolje.
    sta za dr.smrt znaci uopste bolje. bolje da ne znamo.

  6. Mogu da se kladim da ce danas biti manje pozitivnih, ako ne bas danas sutra sigurno .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. i 16. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.