Lončar: Većamo o novim merama zbog epidemije korone

Ostavite komentar


    1. Ministre zdravlja ,obracate se gradjanima ,o epidemiji, ,gubitcima ljudskih zivota.,NAJVECEM BROJU ZARAZENIH U EVROPI,
      Ne zanimaju nas tajkuni , politicke opcije,PREDIZBORNA KAMPANJA. ,zatvaranje ociju,( NASIH) – PROGLEDALI SMO.
      DA LI MOZE BEZ POLITIKE ?
      Vi ste ministar ZDRAVLJA !

  1. Samo vi vecajte,za drugo i niste,nista i ne radite ,vazne su vam mafije na zlatiboru i kopaoniku ko jebe narod po srbiji neka crkne!

    1. Dragane@
      Upravo tako.
      DOSTA NAM JE MALTRETIRANJA,LAZI ,MAFIJASKIH POSLOVA I ZIVOTA POD VASOM TORTUROM- diktaturom.
      MORAJU SVI IZ KRIZNOG I VLADE DA ODGOVARAJU GRADJANIMA ,ZASTO NISU ZATVORILI GRANICU PREMA MAKEDONIJI,KADA JE KOD NJIH“ bujala korona ,?
      TIODOROVIC OPTUZIVAO GRADJANE DA IDU U SVERC.
      Pitanje dana je kada ce gradjani VAS DA OPTUZUJU ,ZA SVE LAPSUSE. JOS OD PRVOG MARTA.

      SVE PAMTIMO MINISTRE!

  2. Ministre ,malo ste konfuzni,ili vas mnogo zulja .
    Izjava ,da Marinika T. dolazi. u ime jednog dela tajkuna,da njima pravi profit ,kako bi zaradili ljudi “ koji navijaju za koronu?“
    Ko je razumeo sta je pisac hteo da kaze?

  3. Zvoncica kaze sve je OK sa zdravstvom, ti kazes da nas zdravstveni sistem ne moze da izdrzi. Pa sta je onda OK i ko tu laze? Jadna je zemlja sa vama takvima na vlasti. Samo napredno!

  4. Bolnice ste napunili nepotrebno jer vama to odgovara…Neadekvatnim testovima ste u bolnice strpali i ljude koji nikako nemaju prisustvo bilo kog izulta a pozitivni su po testovima koje ste kupili jos 2018 potrosili nase pare a sad ih trosite da opravdate tu zloupotrebu…Dakle potpuno ste pali na svim ispitima…A o medicinskom znjanju da ne govorimo…!

  5. Zlatibore,to bi trebalo da bude ovako.Vi se svi skupite,od Zvončice,Čaleta,Kona pa dalje i kažete:Ljudi,mi ovo ne umemo da rešimo,ne znamo šta da radimo.E,a onda dođemo mi po vas i sve vas povezemo.Dođu drugi koji ne lažu i znaju šta će.Tačka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.