„Ma kakva penzija, od nje nemam za pola meseca, ali Vučić vodi Srbiju dobro“: Zaječarski penzioneri za Danas

Ostavite komentar


  1. Penzioneri imaju mnogo povoljnosti od države,i više puta su dobili od države novčanu pomoć u teškim životnim okolnostima.

  2. Setite se 2000-tih kad nam je danasnja opozicija tadasnja vlast obecavala da ce Srbija biti Eldorado , ulazak u EU 2004 … i druge lazi, a dobili smo rasprodate fabrike , dugove , afere… setite se toga.

  3. Zaboravili su šta im je opozicija obećavala kada je bila na vlast da će da se živi bolje da će Srbija biti primljena u EU a ostavili su uništenu Srbiju.

  4. botovi na sve strane. Ne daju ni ovde da se ostave komentari, sve su zauzeli. Uzas.

  5. Za sve je potrebno vreme da se realizuje, ali se na tome radi. Potrebno je vremena i truda za to, ali isto tako i vere i podrške za isto to od strane građana.

  6. Najstariji građani su prošli dosta toga i lepog i ružnog kroz život i mogu da daju najbolju ocenu trenutne političke i ekonomske situacije u Srbiji. U Srbiji vlada mir, zemlja se ekonomski razvija, ima svega tako da može da se zaključi da Vučić vodi Srbiju dobro.

  7. Jad i beda u ovoj Srbiji jer niko ne misli svojom glavom. Samo im proslede šta da napišu. A nikad jadnije i nekritične ljude nismo imali. Zar je u Srbiji sad tako dobro dok su materijalne razlike tako velike?

  8. I posle neko prica kako u Srbiji nema slobode medija… A pise ko sta stigne i ko sta pozeli.

  9. Demencija je i nesposobnost racionalnog rasudjivanja, a kad na ovo dodate vecinu medija koji su u funkciji propagande za AV, dobije se ovaj rezultat.
    Nazalost zemlja propada, a ovi penzioneri toga nisu svesni.
    Bolja buducnost je daleko.

  10. Pa, ako Vam je dobro, onda nista…gledacete decu i unuke na Fejsbuku.

  11. E moje budale sa takvom penzijom vam dobro i kazete da Vucic dobro vodi drzavu. E, nije bratko dobro samo neces da priznas.

  12. Na žalost ovakvi nam kroje sudbinu, svi izlaze na izbore, glasaju za onog, dok je mladima to smaranje, bezveze i nepotrebno cimanje, a život prolazi i prolazi……

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.