Maja Pavlović: Vlast me potpuno ignoriše

Vlasnica Kanala 9 već deveti dan štrajkuje glađu, iz kabineta predsednika Srbije i dalje nema poziva

Ostavite komentar


  1. Није проблем само у власти већ и у колегама Мајиним.Да су макар мало колегијални придружили би се,не би било извештаја са разних манифестација,нема интервијуа,нема вести,мрак.Да ли видите како су синдикати у другим земљама сложни?Код нас власт баци коску па се гложе ко ће пре до ње.Зато Мајо у се и тужи ако сматраш да си у праву.Штрајком само себи штетиш.

  2. Da li Maja neshvata da od ovakvih osoba (vlasti) nikada ne može da dobije bilo kakavu iskrenu pomoć ili joj ovakav mukotrpan postupak služi za samoreklamiranje. Nadam se da je ono prvo. Treba da se obrati Strazburu i tako reši svoj problem (svi koji su tamo dobili spor bili su nadoknađeni od strane države) ili da se za svoja prava bori kao novinar, tekstovima i javnim angažovanjem (to nije gladovanje). Ovako, svojim postupkom ukazuje da je Vučić alfa i omega i da i ona to podržava, što je poražavajuće.

    1. ne može u strazbur dok ne iscrpi sve pravne mogućnosti kod nas. a ona štrajkuje upravo zato što se njene tužbe drže u fijokama dok Kanal 9 ne propadne.

  3. Fascinantna je arogancija drzave. Mozete da umrete pred vratima bilo koje institucije, oni ce slepo otici na otvaranje puta ili docek minornih politicara. Sve vise se pitam kako je moguce da je ovom natodu toliko dobro, kolike to plate imaju, ili su mozda ucenjeni (cime?!). A Maji bi bolje bilo da spakuje kofer i u najblizojn(pravoj) drzavi zatrazi azil. Dobice ga i tako ce se bar neko normalan izvuci iz ovog mulja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.