Majdanpek u četvrtak bez vode zbog neophodne intervencije, obezbeđena cisterna sa pijaćom vodom 1Foto: G. Tončev Vasilić/SZC

Majdanpečani koji se pijaćom vodom snabdevaju sa novog vodovoda u četvrtak, 21. jula biće bez vode od 7 ujutru do večernjih časova. Neophodna intervencija na potisnom cevovodu razlog je prekida u vodosnabdevanju.

Javno preduzeće “Vodovod” Majdanpek u četvrtak, 21. jula izvršiće neophodne intervencije na potisnom cevovodu ispod jalovišnog tunela.

Zbog toga će doći do prekida u snabdevanju pijaćom vodom korisnika novog vodovoda, kako najavljuju iz ovog preduzeća, od 7 do ujutru do večernjih časova.

U obaveštenju JP “Vodovod” navodi se da će za četvrtak biti obezbeđeno vozilo sa pijaćom vodom koje će kružiti po svim ulicama grada po određenom rasporedu.

Prema objavljenom rasporedu, cisterna sa pijaćom vodom krenuće u 11 sati i biće ispred Opšte bolnice i na svakoj od predviđenih lokacija zadržavaće se 20 minuta.

Prepodnevno kruženje cistern završava se u 15 i 20 časova kod majdanpečke crkve, da bi novi krug kroz gradske ulice startovao u 16 sati i 30 minuta.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari