„Građani bi mogli krivično da odgovaraju“: Da li će tužilaštvo pokrenuti istragu u slučaju „Mala Krsna“?

Ostavite komentar


  1. Prosto he bepujem gde su graniceniskosti avav da zarad ostankana vlasti može da uništi svaki oblik države za koju kaže da ju voli!

  2. Питајте оне који су све ово и осмислили, како су се они и када пријавили у Београду?

  3. Sto da cekaju kraj glasnja ako su prijavili adresu na obdaniste trafo stanicu ili njih pedeset u jgarsonjeri nije li to dovoljan signal da nesto nije u redu

  4. Šta bi sa avionom iz Čikaga, 300 fantomskih birača je ušlo u Srbiju a da niste ni znali

  5. Preklinjem redakciju da pronađe nelog da prokomentariše da li ovde ima krivičnog dela trgovine ljudima… To delo bi bilo teže od zbira pomenutih…

  6. Odgovaraće kad tad. Doći će kraj i Vučićevoj vladavini pa će odgovarati. Odgovaraće i tužioci koji su ćutali ili sprečavali druge tužioce da pokreću istragu. Odgovaraće i visoki rukovodioci MUP-a koji nisu dozvoljavali pokretanja istraga po prijavama građana. Verujem da se neće ponoviti situacija kao posle petog oktobra i sve zaboraviti.

  7. A šta ćemo sa glasačima iz BIH.sa stranim radnicima koji imaju radne i boravišne dozvole,ruskim i ukrajinskim građanima koji imaju boravišne dozvole,…a i svi stranci koji imaju ko zna kakve dozvole,državljanstvo,pasoše,…?Pojačati rad opozicionih gradskih i opštiskih odbora na prikupljanju podataka o nasilnom preseljenju i odjavama u policijskim stanicama,okupljanju i podmćivanju …u gradovima i opštinama gde su izbori obavljeni ili će tek da se održe.Pokrenite se,objavite broj telefona ili mail gde svaki građanin može da prijavi uočenu nepravilost.

  8. Da ima pravne države svako ko krade lažira izbore u aps ili prikriva štiti kriminal

  9. Ali opet nemožete dokazati za koga treba da glasaju, to je veliko pizanje ko ih organizije dali nisu to „Srbija protiv nasilja“ i SSP

  10. Naslov pokazuje koliko se nema pojma o zakonima, i domaćim i zapadnim npr.

  11. Pljuvanje po vlastoj drzavi , laganje i kukanje po evropi nije krivicno djelo , a promjena prebivalista u vlastitoj drzavi jeste …ja sam promjenio boraviste za beograd jer sam htio lijecenje na VMA…koliko takovih ima …

  12. Ima li ŝanse da pored Oskara i Zagorke neko čestit u tužilaŝtvu dobije ovaj predmet?!

  13. Da se par njih i prijavi,pa da prodje ispod radara,alo masovno,za to treba i policija da odgovara a i naivni gradjani kad iz vozaju kao ovce.

  14. Na osnovu kog dokumenta je izvršena prijava novog prebivališta, to je odgovornost nadležnog organa.

  15. Ima li ovde neki pravnik da nam malo kaže šta (sada) jeste a šta nije po zakonu, jer opšte bezakonje koje vlada daje svakom pravo da tumači ovo kako hoće, a nekima pravo da zakone krši i gazi kako hoće?
    Do sada je bilo po zakonu ovako:
    Da bi bili prijavljeni na određenoj adresi ti ljudi moraju biti vlasnici te nekretnine ili ih mora prijaviti vlasnik, sa dokazom o vlasništvu.
    Vlasnik mora u SUPu da dokaže svoje vlasništvo nad tom nekretninom na koju upisuje svoje nove stanare. Znači da se imenom i prezimenom i vlasnika i stanara ZNA ko je odgovoran ako je u pitanju prevara radi izbora
    Ako je to rađeno samo u svrhu izborne prevare, jer će se „stanari“ odjaviti čim prođu izbori, Izborne prevare ove vrste JESU KRIVIČNO DELO, nema nagađanja. Isto tako odgovara i osoba zadužena za izdavanje dokumenata u SUPu ako je to radila bez dokaza o vlasništvu nad nekretninom, što znači da je bez saglasnosti vlasnika mogla bilo koga da upiše na bilo.koju adresu?j To nije moguće po zakonu er tako postoji mogućnost da se na svaku adresu, na bilo koju nekretninu, pa i vašu i moju, bez znanja vlasnika upisuju novi stanari a možda i novi vlasnici? Kad mafija sve može mimo zakona ko kaže da i to neçe da rade, može im se?
    Tako ja mislim ali uopšte nisam sigurna jer mafija ima svoje zakone koji su jači od države Srbije.

  16. Ако је веровати подацима које је објавио Истиномер на мојој адреси (приватна кућа) пријављено је девет бирача, а ту живи само моја породица (пет бирача). Када смо купили кућу, да би се пријавили боравиште службеник МУП-а нам је тражио купопродајни уговор да би нас пријавили. Зато на основу уговора нису захтевали од продавца да се одјави са те адресе јер је продао кућу и ту више не живи. Дакле на мојој адреси пријавили су боравиште четворо бирача без било каквог документа или моје сагласности. Неко је тим људима дао моју адресу, неко је злоупотребио сл. положај и пријавио мени непознате особе у моју кућу и без моје сагласности. Нисам правник, али знам да је то смислио бахати болесник, лопов, насилник, криминалац и бездушни који злоупотребљавају све па и јад и страх народа ког су претворили у поданике без слободне воље. Ужас. Србија неће да стане.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.